ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Γιάννης Σαββιδάκης: Σε ποιους "ψευτο-κουλτουριάρηδες" αναφέρεται ότι το παίζουν καλότεχνοι;

Γιάννης Σαββιδάκης: Σε ποιους "ψευτο-κουλτουριάρηδες" αναφέρεται ότι το παίζουν καλότεχνοι;
Τις εμφανίσεις του στο YFSF τις περιμέναμε πως και πως μιας και έβγαζαν έναν κωμικό Γιάννη Σαββιδακη που είχαμε να δούμε από εποχή του "Της Ελλάδος τα παιδιά"... 
 Ο φετινός νικητής λοιπόν του μουσικού κωμικού reality, έδωσε μια συνέντευξη στο Like, και μεταξύ άλλων αποκάλυψε το αν έχει εισπράξει πικρία από συναδέλφους του καθώς και ποιο στυλ μουσικής δεν ακούει με τίποτα!

«Καμία πικρία δεν κρατώ. Ούτε από το τραγούδι ούτε από το χώρο ή τους συναδέρφους μου.

Βρίσκομαι στη μουσική από τις αρχές του '90, σχεδόν 24 χρόνια. Να φανταστείς, πρώτα ξεκίνησα εγώ και μετά από ένα χρόνο βγήκε και ο Σάκης Ρουβάς.

Όλα αυτά τα χρόνια αντιμετώπισα κακές συμπεριφορές, αρρωστημένη ζήλια και φυσικά τον ανταγωνισμό των συναδέρφων, οι οποίοι δεν με αντιμετώπιζαν πάντα με αξιοπρέπεια. Αλλά αυτά είναι μεμονωμένα περιστατικά και δεν αξίζει να τους δίνεις παραπάνω σημασία».

Όσο για το είδος μουσικής που δεν αντέχει να ακούει με τίποτα; «Τα έντεχνα. Αυτά τα δήθεν κουλτουριάρικα που τα τραγουδούν δήθεν καλλιτέχνες, δεν τα μπορώ καθόλου. Το παίζουν καλότεχνοι και ψευτο-κουλτουριάδηδες.

Ο κόσμος μπορεί να μην τους καταλαβαίνει, εγώ τους ξεχωρίζω από μακριά. Βέβαια, να πούμε ότι σε όλα τα είδη μουσικής υπάρχει το καλό και το κακό τραγούδι»
Πηγή: athensbars.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.