ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Σωκράτης Φυτανίδης: "Είμαστε σε όμιλο που μπορούμε να διεκδικήσουμε πολλά...

Σωκράτης Φυτανίδης
Ο αμυντικός του Ατρομήτου, Σωκράτης Φυτανίδης, μίλησε στον... NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Νίκο Κατσαρό για:

- την εικόνα της Εθνικής στα φιλικά: «Είναι παιχνίδια που ο προπονητής δοκιμάζει διάφορες τακτικές που έχει στο μυαλό του. Δεν μπορούμε να έχουμε σαφή εικόνα για το τι θα ακολουθήσει. Είναι παιχνίδια για να βγάλει συμπεράσματα ο τεχνικός της ομάδας και όχι τόσο οι υπόλοιποι. Ο προπονητής θέλει να δει σε τι κατάσταση είναι οι παίκτες του». 

- την κατάσταση της ομάδας, ενώ πλησιάζει το πρώτο παιχνίδι με την Κολομβία στο Μουντιάλ: «Πλησιάζει το πρώτο παιχνίδι που είναι πολύ σημαντικό και πρέπει η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη. Οι παίκτες έχουν κόπωση. Προσπαθούν να αποβάλλουν την πίεση και την κόπωση που κουβαλάν από την ομάδα τους. Είναι σημαντικό κυρίως το πρώτο ματς. Το να ξεκινάς καλά σε τέτοια διοργάνωση κάνει καλό. Σου ανεβάζει την ψυχολογία. Είναι πολλά πράγματα που πρέπει να έχει η ομάδα υπόψιν, όπως για παράδειγμα ο καιρός. Είναι και οι τρεις ομάδες δύσκολες. Έχουν διαφορετική κουλτούρα. Αποτελούνται από παίκτες υψηλού επιπέδου. Είμαστε σε όμιλο που μπορούμε να διεκδικήσουμε πολλά. Πρέπει να περιμένουμε κάτι καλό».

-τις ομάδες που μπορούν να κατακτήσουν το τρόπαιο: «Ένα από τα φαβορί είναι η Βραζιλία. Είναι δυνατή η Γερμανία, όπως και η Πορτογαλία. Πά
ντα υπάρχουν οι εκπλήξεις σε αυτές τις διοργανώσεις».
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.