ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Mourinho: Είμαι δύσκολη προσωπικότητα...

Mourinho
Ο Πορτογάλος τεχνικός σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε δήλωσε πως η σεζόν που πέρασε ήταν μεταβατική και για αυτόν αλλά και για την Chelsea. Διαβάστε τις ...
δηλώσεις του γνωστού προπονητή.

"Το προσπαθήσαμε πολύ και δεν ήμασταν μακριά από έναν τίτλο. Αλλά η πραγματικότητα είναι πως στα αρχικά μας σχέδια δεν ήταν τα άμεσα αποτελέσματα (τίτλοι) αλλά να προετοιμαστούμε για αυτό που θα ακολουθήσει. Ήταν μια μεταβατική περίοδος. Ξέρω ότι είμαι δύσκολη προσωπικότητα για να συνεργαστεί κάποιος μαζί μου. Δεν είναι εύκολο για εμένα να δεχτώ με ηρεμία μια κενή σεζόν χωρίς τίτλο." και συνέχισε:

"Η φιλοσοφία μου έχει να κάνει με τη νίκη και μόνο. Θέλω οι παίκτες μου να κερδίζουν και οι ομάδες μου να πετυχαίνουν. Μιλώντας για παίκτες, εγώ δεν μαθαίνω στους παίκτες μου να παίζουν ποδόσφαιρο. Μαθαίνω στους παίκτες πως να παίζουν στην ομάδα μου. Δεν είναι έκπληξη για μένα το ότι δεν κερδίσαμε κάποιο τίτλο φέτος."

"Όλοι είναι διαφορετικοί σε ένα group των 24. Έχουμε τους νέους, τα αστέρια, τα μη αστέρια, αυτούς με έξοχη εξωαγωνιστική ζωή και αυτούς με περίεργο περιβάλλον. Έχεις τα πάντα. Στον αθλητισμό υπάρχουν νόρμες αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι όλοι είναι διαφορετικοί."

"Ο προπονητής πρέπει να είναι αυτός που φτάνει πρώτος και φεύγει τελευταίος. Ενισχύει το κλίμα της ομάδας.

sportsnews-gr.blogspot.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.