ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Η πιο επική selfie που έγινε ποτέ! Εσείς θα το τολμούσατε; [photos]

Η πιο επική selfie που έγινε ποτέ.
Και ποιος δεν έχει βγάλει έστω και μία selfie στη ζωή του; Εντάξει οι γιαγιάδες μας ίσως αν και αυτό το λέμε με επιφύλαξη! Το θέμα βέβαια στην προκειμένη, δεν είναι η... απαιτητική τέχνη της αυτοφωτογράφισης αλλά μέχρι που μπορεί να φτάσει ένας άνθρωπος για να βγάλει, και φυσικά στη συνέχεια να δημοσιεύσει, την απόλυτη φωτογραφία η οποία θα συγκεντρώσει αμέτρητα likes!

Ο 31χρονος Lee Thompson λοιπόν, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης ταξιδιωτικής εταιρείας στη Βρετανία, κάτι που σημαίνει ότι πιθανότατα να έχει λύσει όλα τα υπόλοιπα προβλήματά του, αποφάσισε, έτσι για διασκέδαση, να βγάλει την πιο επική, ριψοκίνδυνη και εντυπωσιακή selfie που έγινε ποτέ!

Τοποθεσία, η Βραζιλία, που αυτόν τον καιρό έστι κι αλλιώς είναι το κέντρο του κόσμου, και μέσο επίτευξης το, γιγαντιαίων διαστάσεων άγαλμα του Ιησού το οποίο παρατηρεί από τα 30 μέτρα, αγέρωχο και καμαρωτό, το διάσημο Rio de Janeiro! Μισή ώρα πήρε στον ριψοκίνδυνο άντρα να ανέβει στην κορυφή του αγάλματος και ελάχιστα λεπτά να βγάλει την πιο επική selfie που έγινε ποτέ, σχεδόν στον... αέρα!

Εμείς πάντως έναν ίλιγγο τον πάθαμε και μόνο από τις φωτογραφίες!

Η πιο επική selfie που έγινε ποτέ.

Η πιο επική selfie που έγινε ποτέ

Πηγή: queen.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.