ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Νέα τραγωδία στις ΗΠΑ - Άντρας μπούκαρε με όπλο στο Πανεπιστήμιο του Σιάτλ και άρχισε να πυροβολεί [video - photo]

Άντρας μπούκαρε με όπλο στο Πανεπιστήμιο του Σιάτλ και άρχισε να πυροβολεί
Ένας άνδρας έχασε τη ζωή του από τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν σε Πανεπιστήμιο του Σιάτλ και... τρία άτομα τραυματίστηκαν ενώ ο δράστης, ένας 26χρονος, συνελήφθη από τις αρχές..

Όπως μεταδίδει το Associated Press, ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Στην φωτογραφία που αναρτήθηκε στο twitter, βλέπετε τον ύποπτο να οδηγείται στο περιπολικό.

 Άντρας μπούκαρε με όπλο στο Πανεπιστήμιο του Σιάτλ και άρχισε να πυροβολεί
«Είναι μια τραγική στιγμή για το Σιάτλ. Και μια τραγική στιγμή για την Αμερική, για μία ακόμη φορά. Το έχουμε ξαναζήσει αυτό». Με αυτά τα λόγια εξέφρασε τον αποτροπιασμό και την αγανάκτησή του ο δήμαρχος του Σιάτλ, Εντ Μάρεϊ, για το τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε τα ξημερώματα σε χριστιανικό πανεπιστήμιο της πόλης όταν ένας ένοπλος άνδρας μπήκε στο κτήριο και άνοιξε πυρ.

Όπως δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο αρχηγός της αστυνομίας του Σιάτλ, Κρις Φόουλερ, ο δράστης εισήλθε στο πανεπιστήμιο Seattle Pacific και άνοιξε πυρ με ένα κυνηγετικό όπλο. Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν από τα πυρά του ενόπλου άνδρα, σημείωσε ο Φόουλερ, οι δύο εκ των οποίων νοσηλεύονται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Ένας μαθητής που βρισκόταν στο κτήριο κατάφερε να ακινητοποιήσει τον 26χρονο, όταν εκείνος σταμάτησε να πυροβολεί προκειμένου να γεμίσει με νέα πυρομαχικά το όπλο του. Περισσότεροι μαθητές παρενέβησαν, ώστε να κρατήσουν ακινητοποιημένο τον ένοπλο, δήλωσε ο Φόουλερ.

Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι ο ύποπτος συνελήφθη και βρίσκεται υπό κράτηση, ενώ τα κίνητρα πίσω από την επίθεση παραμένουν άγνωστα.

Σημειώνεται ότι η επίθεση αυτή αποτελεί το δεύτερο θανατηφόρο περιστατικό που σημειώνεται μέσα σε διάστημα μικρότερο από δύο εβδομάδες σε πανεπιστήμιο των ΗΠΑ. Στα τέλη του περασμένου μήνα, έξι φοιτητές σκοτώθηκαν σε παρόμοια επίθεση στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια.

Οι αξιωματούχοι του Σιάτλ εξέφρασαν τη λύπη και την αγανάκτησή τους για τις επαναλαμβανόμενες επιθέσεις σε δημόσιους χώρους, ιδιαίτερα σε εκπαιδευτικά ιδρύματα.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.