ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Χάρης Θεοχάρης: "Έκανα τη δουλειά μου καλύτερα από οποιονδήποτε τις τελευταίες δεκαετίες" [video]

Χάρης Θεοχάρης
"Έχω κάνει τη δουλειά μου καλύτερα από οποιονδήποτε τις τελευταίες δεκαετίες. 
Καλύτερα απ' ότι θα μπορούσε οποιοσδήποτε κάτω από αυτές τις συνθήκες να το κάνει" είπε ο Χάρης Θεοχάρης σε αποκλειστικές δηλώσεις του στο STAR, λίγες ώρες μετά την παραίτησή του.

"Άνθρωπος είμαι. Αφήστε λίγο να δω τι θα κάνω" τόνισε ο τέως Γενικός Γραμματεάς Δημοσίων Εσόδων ερωτηθείς για το τι θα γίνει από εδώ και στο εξής.


Συνεχίζεται το σίριαλ

Συνεχίζεται το σίριαλ των όσων συνέβησαν πριν την παραίτηση του Χάρη Θεοχάρη, με τον Γενικό Γραμματέα Εσόδων να δηλώνει πως έφτασε στο σημείο να φύγει.

Όπως μετέδωσαν οι σημερινές πρωινές εκπομπές του Mega και του ΑΝΤ1, ο Χάρης Θεοχάρης ισχυρίζεται πως δεχόταν πιέσεις κατά τη διάρκεια της θητείας του. «Αν η κυβέρνηση δεν με καλύψει, θα μιλήσω», ανέφερε σύμφωνα με πληροφορίες του καναλιού ο Χάρης Θεοχάρης. 

Μάλιστα ο πρώην Γενικός Γραμματέας Εσόδων, μία μέρα μετά την παραίτησή του μίλησε για την αποχώρησή του και ισχυρίστηκε πως κατά τη διάρκεια της θητείας του δεχόταν πιέσεις, κάτι που έγινε και για να παραιτηθεί. Μάλιστα αναφέρεται πως ο κ.Θεοχάρης έκανε τις δουλειές της κυβέρνησης και τελικά κατηγορούνταν εκείνος.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.