ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Πολιτική" παρέμβαση Δ. Δασκαλόπουλου.

Πολιτική" παρέμβαση Δ. Δασκαλόπουλου Πηγή:www.reporter.gr.
Τις ανησυχίες του για τις πολιτικές εξελίξεις εξέφρασε ο πρών πρόεδρος του ΣΕΒ, Δημήτρης Δασκαλόπουλος, στο πλαίσιο μιας συνάντησης... με δημοσιογράφους, στους οποίους ανακοίνωσε και την "επένδυσή" του σε ένα επενδυτικό fund νέων ανθρώπων και νέων ιδεών.

Με την ιδιότητα του ενεργού πολίτη, όπως αυτοχαρακτηρίσθηκε, ο κ. Δασκαλόπουλος, είπε ότι παρακολουθεί με αυξημένη ανησυχία το μετεκλογικό τοπίο.

"Η ανασχηματισθείσα κυβέρνηση εκδηλώνει μια αντίληψη και μια τάση που είναι οιωνεί επικίνδυνες και οικονομικά και πολιτικά. Μια διάθεση ροκανίσματος των- έστω ατελών- μεταρρυθμίσεων που έχουν γίνει και μια διάθεση μετάθεσης αυτών που πρέπει να γίνουν. Αυτή η διολίσθηση στον παλαιοκομματισμό και τον a la carte λαϊκισμό, κινδυνεύει να παγώσει τις αναγκαίες διαρθρωτικές αλλαγές, να αυξήσει τις δανειακές υποχρεώσεις της χώρας και να επιδεινώσει τις ήδη αφόρητες συνθήκες της κοινωνίας", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δασκαλόπουλος.

Επισήμανε ότι εάν το κλίμα αυτό παγιωθεί και εάν κυριαρχήσει το σκηνικό της πολιτικής παράλυσης, τότε οι εκλογές το φθινόπωρο μπορούν να καταστούν αναπόφευκτες. "Ίσως τότε να αποτελούν και την υγιέστερη διέξοδο, αρκεί να διεξαχθούν με καθαρούς όρους προγραμματικής αντιπαράθεσης", πρόσθεσε ο ίδιος. 

Πέραν αυτών, ο κ. Δ. Δασκαλόπουλος, ανακοίνωσε ότι θα ιδρύει και θα χρηματοδοτήσει ως βασικός επενδυτής, ένα επενδυτικό fund, ικανό να προσελκύσει και ξένα κεφάλαια.

reporter.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.