ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Προσλήφθηκε να φυλάει ουίσκι 100 ετών και...

Προσλήφθηκε να φυλάει ουίσκι 100 ετών και...
Στα δικαστήρια θα βρεθεί ένας 62χρονος επιστάτης...
ο οποίος είχε προσληφθεί από ιστορικό πανδοχείο στο Πίτσμπουργκ, για να φυλάει ουίσκι 100 ετών, το οποίο, όμως, κατανάλωσε μέχρι τελευταίας σταγόνας.

Ο 62χρονος θα δικαστεί καθώς φέρεται να ήπιε 50 φιάλες ουίσκι, που κοστίζει πάνω από 100.000 δολάρια, μέσα σε διάστημα ενός έτους.

Η ιδιοκτήτρια, Πατρίσια Χιλ, βρήκε 104 μπουκάλια με ουίσκι, όταν αγόρασε το ιστορικό αρχοντικό το οποίο μετέτρεψε σε πανδοχείο.

Η απόσταξη του ποτού έγινε το 1912 και δόθηκε το 1918 στον τότε ιδιοκτήτη του αρχοντικού, ο οποίος το έκρυψε στο υπόγειο λόγω της ποτοαπαγόρευσης που ίσχυε εκείνη την εποχή.

Η Πατρίσια Χιλ ανακάλυψε τα κρυμμένα μπουκάλια με ουίσκι όταν έκανε την ανακαίνιση του κτιρίου και μάλιστα σκόπευε να τα δωρίσει σε μουσείο της περιοχής.

«Επρόκειτο για τέσσερα κιβώτια, 52 φιάλες, που παρήχθησαν από ένα παλιό αποστακτήριο εδώ στο Δήμο μας που έκλεισε πριν από πολλά χρόνια» τόνισε ο αρχηγός της αστυνομίας της περιοχής.

Ο 62χρονος επιστάτης αρνείται ότι κατανάλωσε το ουίσκι και ισχυρίζεται ότι μετά από τόσα χρόνια το ουίσκι μάλλον εξατμίστηκε.

Ωστόσο, η αστυνομία εξέτασε τα άδεια μπουκάλια και βρήκε το DNA του 62χρονου πάνω σε αυτά, οπότε η υπόθεση θα οδηγηθεί στα δικαστήρια.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.