ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

ΡΑΓΙΖΟΥΝ ΚΑΡΔΙΕΣ τα ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ λόγια του 10χρονου που έχασε τη ζωή του στη μοιραία πτήση!! - Τι είπε στη μητέρα του λίγο πριν "φύγει!

ΡΑΓΙΖΟΥΝ ΚΑΡΔΙΕΣ τα ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ λόγια του 10χρονου που έχασε τη ζωή του στη μοιραία πτήση!! - Τι είπε στη μητέρα του λίγο πριν "φύγει.
Οι γιοι της Σαμίρα Κάλεχρ ήταν μεταξύ των θυμάτων της μοιραίας πτήσης. Τα παιδιά ήθελαν να επισκεφτούν τη γιαγιά τους στο Μπαλί....
Ο νεότερος γιος της οικογένειας, ο Μιγκέλ όμως, είχε ένα προαίσθημα.
Αφού πέρασε τον έλεγχο των εισιτηρίων, ο 10χρονος γύρισε πίσω και έτρεξε στη μαμά του με αγωνία. Είπε χαρακτηριστικά στη μαμά του, όπως η ίδια μας λέει: «Μαμά σε αγαπάω. Είμαι χαρούμενος που θα δω την Όχμα, όμως θα μου λείψεις. Και αν το αεροπλάνο πέσει, τι θα γίνει;».Η μητέρα του προσπάθησε να τον καθησυχάσει και τον διαβεβαίωσε πως όλα θα πάνε καλά. Η τραγική ειρωνεία είναι πως ο μεσαίος αδερφός θα έπαιρνε την ίδια πτήση αλλά δεν το έκανε επειδή ήταν γεμάτη. Ο Μίικα θα πρέπει δυστυχώς να συνεχίσει χωρίς τα δύο αδέρφια του που ήταν συγχρόνως και καλύτεροί του φίλοι.
Η μητέρα του αναρωτιέται γιατί να μην ήταν αυτή στην θέση τους και, όπως είπε κοιτώντας στο έδαφος, θα έπρεπε να τον είχε ακούσει. «Γιατί δεν πήραν τη δική μου ζωή; Ήταν ακόμη νέοι, είχαν μέλλον μπροστά τους. Γιατί όχι εμένα;» αναρωτιέται.

 - 
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.