ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Παραλύει αύριο η δημόσια υγεία - Συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ

Παραλύει αύριο η δημόσια υγεία - Συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ.
Πάνω από 40.000 υγειονομικοί  αρνήθηκαν ενυπόγραφα να υπογράψουν την αξιολόγηση, αναφέρει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα ...
Δημόσια Νοσοκομεία.
Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ το νέο σύστημα αξιολόγησης «επιδιώκει την κατασκευή νέων θυμάτων που θα παραδοθούν στις ορέξεις της Τρόϊκας».

Η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ), σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι δρομολογείται  η μετατροπή των εργαζόμενων σε «απασχολούμενους» με μισθούς πείνας και φυσικά χωρίς εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα».

Σύμφωνα με τους εργαζόμενους στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» , η διαδικασία της αξιολόγησης «επιβάλλει βαθμολογία κάτω από 6 για 64 από τους 429 εργαζόμενους της νοσηλευτικής υπηρεσίας. Εν τω μεταξύ παρατηρείται πεντάμηνη αναμονή στο ακτινοθεραπευτικό τμήμα και δίμηνη στο βιοπαθολογοανατομικό τμήμα.

Στο νοσοκομείο, όπως είπαν οι εκπρόσωποι του Σωματείου, υπηρετούν σήμερα λιγότεροι από 600 εργαζόμενοι όλων των ειδικοτήτων, ενώ ο οργανισμός του ιδρύματος προέβλεπε το 2013, πλην των γιατρών, 1.071 οργανικές θέσεις εργαζομένων.

exedra.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.