ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Συνελήφθη 60χρονη Ελληνίδα για εκβίαση σε βάρος του γιατρού της!

Συνελήφθη 60χρονη Ελληνίδα για εκβίαση σε βάρος του γιατρού της
Στη σύλληψη μίας γυναίκας για εκβιασμό του θεράποντος ιατρού της προχώρησε η ελληνική αστυνομία στην Αττική, μετά από καταγγελία του θύματος. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση...
της ΕΛΑΣ, η γυναίκα - 60 ετών - ήταν ασθενής του γιατρού για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο γιατρός, καθώς η θεραπεία της δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα, της συνέστησε να απευθυνθεί σε ειδικό χειρουργό.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της αστυνομίας,  καθώς και σε αυτήν την περίπτωση δεν υπήρξε «θετικό» ιατρικό αποτέλεσμα η 60χρονη ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2014 να εκβιάζει τον γιατρό και να ζητά να της καταβάλει αποζημίωση 20.000 ευρώ, προκειμένου να μην τον συκοφαντήσει στα ΜΜΕ.

Ο γιατρός κατέθεσε σε τραπεζικό λογαριασμό το ποσό, αλλά τέλη του Ιουνίου 2014 η συλληφθείσα τον επαναπροσέγγισε και του ζήτησε 20.000 ευρώ επιπλέον για να μεταβεί στο εξωτερικό για νέα θεραπεία.

Ο ιατρός αρνήθηκε και η 60χρονη τον απείλησε ότι θα τον κατέστρεφε επαγγελματικά. Τελικώς ο γιατρός προχώρησε σε καταγγελία στο Τμήμα Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και σε ραντεβού που προγραμμάτισε, με την 60χρονη, της παρέδωσε το ποσό σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, οπότε και συνελήφθη.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.