ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Alfa Romeo Giulietta QV Line

Alfa Romeo Giulietta,
Η Alfa Romeo ανανέωσε πρόσφατα την Giulietta Quadrifoglio Verde. Με τις πωλήσεις του ανανεωμένου μοντέλου να ξεκινούν άμεσα η ιταλική φίρμα ετοίμασε την ...
έκδοση Giulietta QV Line, μία νέα έκδοση που φέρει στοιχεία από το κορυφαίο μοντέλο της γκάμας. Η Alfa Romeo Giulietta QV Line θα διατίθεται αποκλειστικά με τους 1.6 JTDM-2 Diesel των 105ps καθώς και τον 1.4 MultiAir των 170ps.

Η Alfa Romeo Giulietta QV Line θα προσφέρεται αποκλειστικά στο ματ γκρι χρώμα που αποτέλεσε το χρώμα λανσαρίσματος της νέας Quadrifoglio Verde στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.  Επιπλέον φέρει τα λογότυπα QV Line, φιμέ τζάμια, νέο φινίρισμα στη γρίλια, στα καλύμματα των καθρεφτών, στις χειρολαβές των θυρών και στα πλαίσια των σκούρων προβολέων ομίχλης. Τέλος η νέα αυτή σειρά φέρει κόκκινες δαγκάνες φρένων από την Brembo καθώς και τις ζάντες αλουμινίου Turbine 18 ιντσών σε σκούρο φινίρισμα.

Στο εσωτερικό της Alfa Romeo Giulietta QV Line εντοπίζουμε νέο δερμάτινο τιμόνι με λευκές ραφές, σπορ πεντάλ αλουμινίου, δερμάτινη λαβή με λευκές ραφές στο χειρόφρενο και στο μοχλό ταχυτήτων. Επιπλέον τα καθίσματα έχουν επενδύσεις από δέρμα και αλκαντάρα με λογότυπο Alfa Romeo στην πλάτη, οι επενδύσεις στο εσωτερικό είναι σε σκουρόχρωμο διάκοσμο, τα μαρσπιέ των θυρών φέρουν το γνωστό τετράφυλλο σήμα κατατεθέν ενώ τέλος ταμπλό, θύρες και κεντρική κονσόλα είναι σε ειδική επένδυση.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.