ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Στη δημοσιότητα οι γιατροί που κάνουν λάθος διάγνωση του καρκίνου

Στη δημοσιότητα οι γιατροί που κάνουν λάθος διάγνωση του καρκίνου.
Τα ονόματα των οικογενειακών γιατρών οι οποίοι κάνουν πολλά λάθη στη διάγνωση του καρκίνου, θα αναρτώνται στην... ιστοσελίδα του Εθνικού Συστήματος Υγείας (NHS) της Βρετανίας.

Η ανάρτηση, που θα συνοδεύεται από μία κόκκινη σημαία για να προσελκύει την προσοχή, θα γίνεται όταν ένας γιατρός δεν έχει κάνει σωστή διάγνωση σε πολλαπλούς ασθενείς του με καρκίνο ή όταν ένας ασθενής πρέπει να τον επισκεφτεί πολλές φορές έως ότου αυτός δεήσει να τον παραπέμψει για εξετάσεις.

Αντιθέτως, με πράσινη σημαία θα «πριμοδοτούνται» οι οικογενειακοί γιατροί οι οποίοι γρήγορα θα αντιλαμβάνονται τον καρκίνο των ασθενών τους.

Τις ανακοινώσεις αυτές έκανε στην εφημερίδα «Mail on Sunday» ο υπουργός Υγείας της Βρετανίας Τζέρεμι Χαντ. Όπως εξήγησε, πρέπει άμεσα να ληφθούν μέτρα για να εξισωθεί η ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών στα ιατρεία των οικογενειακών γιατρών.

«Πρέπει να βελτιωθεί η κατάσταση», είπε στην εφημερίδα. «Τα επίπεδα της διάγνωσης του καρκίνου παρουσιάζουν μεγάλες διακυμάνσεις από περιοχή σε περιοχή και κάτι πρέπει να κάνουμε γι’ αυτό».

Ο βρετανός υπουργός δεν αποκάλυψε από πότε ακριβώς θα αρχίσει αυτό το μέτρο.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.