ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Η κόρη του Γιώργου Παπανδρέου σε ρόλο μοντέλου

Η κόρη του Γιώργου Παπανδρέου σε ρόλο μοντέλου.
Τα πρώτα της βήματα στο χώρο του μόντελινγκ έκανε η μοναχοκόρη του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, Μαργαρίτα. 

Λαμπερή, άνετη, με λυγερό κορμί. Άλλες φορές με μπλαζέ ύφος κι άλλες με αφοπλιστικό χαμόγελο στέκεται απέναντι στο φακό. Η 24χρονη Μαργαρίτα, η οποία τους τελευταίους μήνες ζει στην Κρήτη όπου κάνει το διδακτορικό της στη Βιολογία, δεν αποφάσισε να αλλάξει επαγγελματικό προσανατολισμό. Το «ναι» για τη φωτογράφιση της νέας κολεξιόν ρούχων γνωστής εταιρείας γυναικείων ρούχων το είπε λόγω προσωπικής σχέσης που έχει με τη σχεδιάστρια, σύμφωνα με τη Real News. 

Το ντεμπούτο της ως μοντέλου έγινε πριν από έναν μήνα περίπου στην Πάρνηθα. Κρατώντας δαντελένια παρασόλ, φορώντας ψάθινα και μαγιό πόζαρε μαζί στην άκρη της ειδυλλιακής λίμνης Μπελέτσι της Ιπποκρατείου Πολιτείας, σε ένα παραμυθένιο σκηνικό που έμοιαζε βγαλμένο από μια άλλη, άκρως ρομαντική εποχή. 

Όλα δείχνουν ότι μέχρι στιγμής στην περίπτωση της Μαργαρίτας το μήλο δεν έπεσε κάτω από τη μηλιά, αφού δεν φαίνεται πρόθυμη να ακολουθήσει την πολιτική όπως «προστάζει» η οικογενειακή παράδοση. Η Μαργαρίτα, κόρη του Γιώργου και της Άντας Παπανδρέου, εάν και περιστασιακό μοντέλο ρούχων, από μικρή, όπως λένε όσοι τη γνωρίζουν καλά, ήθελε να ασχοληθεί με τις Θετικές Επιστήμες και συγκεκριμένα με τη Βιολογία.

Η κόρη του Γιώργου Παπανδρέου σε ρόλο μοντέλου..
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.