ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

ΚΤΗΝΩΔΙΑ: Η πρώτη γυναίκα αποκεφαλισμένη στη Συρία - Οι Ισλαμιστές λένε ότι θα σκοτώνουν με τέτοιους πόνους που κανένα άλλο πλάσμα δεν έχει αισθανθεί στη γη!

ΚΤΗΝΩΔΙΑ: Η πρώτη γυναίκα αποκεφαλισμένη στη Συρία - Οι Ισλαμιστές λένε ότι θα σκοτώνουν με τέτοιους πόνους που κανένα άλλο πλάσμα δεν έχει αισθανθεί στη γη
Των Πορφύρη Δ. / Σταφυλά Π.

Στη Χάμα χθες το ξημέρωμα οι ισλαμιστές και ο FSA αποκεφάλισαν γυναίκα.Η απόλυτη ανανδρία.Καμαρώστε ΗΠΑ τους στρατηγικούς συμμάχους σας νιώσε περήφανη ξανάνιωσε γηραιά Ήπειρε Ευρώπη με την αμνηστευμένη μετριοπαθή αντιπολίτευση...
Δεν είναι η Μαρία Αντουανέτα είναι μια νοικοκυρά, μια αγρότισσα μια μάνα μιας μεγαλοφαμίλιας σε χωριό έξω από τη Χάμα στην περιφέρεια του Ιντλέμπ.


ΚΤΗΝΩΔΙΑ: Η πρώτη γυναίκα αποκεφαλισμένη στη Συρία - Οι Ισλαμιστές λένε ότι θα σκοτώνουν με τέτοιους πόνους που κανένα άλλο πλάσμα δεν έχει αισθανθεί στη γη!!
Τίμιοι οικογενειάρχες δείτε το τέλος της οικογένειας.Τους κόψανε στρογγυλά τα κεφάλια γιατί δεν έσκυψαν,  δεν προσκύνησαν την αμερικανόδουλη και ευρωπαιόδουλη συριακή αντιπολίτευση. Γιατί δεν πρόδωσαν τα ιδανικά τους. Ένα κοσμικό κράτος και όχι το τζιχαντιστάν που τους ετοίμασαν.Ακέφαλα πτώματα παντού. Όλοι και όλοι 14. Δύο κεφάλια ξεχωρίζουν... Ήταν ζευγάρι!
 Μίσος παντού! 

Οι ισλαμιστές λένε ότι θα τους σκοτώσουν με τέτοιους πόνους που μέχρι τώρα κανένα πλάσμα δεν έχει αισθανθεί άλλοτε πάνω στη γη. Ότι αισθάνονται ευχαρίστηση που σκοτώνουν όσους περισσότερους μπορούν από αυτούς, για να περάσουν το μήνυμα να φύγουν οι υπόλοιποι από τη Συρία.

ΚΤΗΝΩΔΙΑ: Η πρώτη γυναίκα αποκεφαλισμένη στη Συρία - Οι Ισλαμιστές λένε ότι θα σκοτώνουν με τέτοιους πόνους που κανένα άλλο πλάσμα δεν έχει αισθανθεί στη γη.

O Yπ.Δικαιοσύνης της Συρίας Νajm al Ahmad σε δηλώσεις του ανέφερε ότι διέταξε την άμεση διεξαγωγή προκαταρκτικής έρευνας για να διελευκανθεί σε όλες του τις πτυχές το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα.Η τρομοκρατική αυτή επίθεση μεταδόθηκε από όλα τα συριακά μέσα ακόμη κι από αυτά που εδρεύουν στο εξωτερικό.
dimpenews.com
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.