ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Εμπλοκή τεσσάρων ποδοσφαιριστών σε κύκλωμα στημένων αγώνων

Εμπλοκή τεσσάρων ποδοσφαιριστών σε κύκλωμα στημένων αγώνων.
Για εμπλοκή τεσσάρων ποδοσφαιριστών σε στημένα παιχνίδια με σκοπό να αποκομίζουν χρηματικά ποσά από διαδικτυακές στοιχηματικές σελίδες 
κάνει λόγο ρεπορτάζ της εφημερίδας "Καθημερινή". Σύμφωνα με στοιχεία που διαβιβάστηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, οι τρείς από τους τέσσερις παίκτες αγωνίζονται σε ομάδες της Super League, ενώ ένας 23χρονος σε ΠΑΕ του λεκανοπεδίου.

Τον νεαρό ποδοσφαιριστή «πρόδωσαν» μηνύματα από κινητό που είχε ανταλλάξει με κάτοχο πρατηρίου καυσίμων, πολλά εκ των οποίων είδαν εκ των υστέρων το «φως» της δημοσιότητας.

Ο Ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., δήλωσε στην εφημερίδα «Καθημερινή», πως ο «πρωταγωνιστής» στην υπόθεση αυτή είναι ο προφυλακιστέος πρόεδρος της ΕΤΕΚΑ και της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός.

Χαρακτηριστικά δήλωσε: "οι ποδοσφαιριστές δεν έστηναν το αποτέλεσμα του αγώνα αλλά επηρέαζαν για παράδειγμα τον αριθμό των κερδισμένων κόρνερ. Ο επιχειρηματίας – πρατηριούχος πόνταρε χρήματα σε 1-2 ξένες στοιχηματικές εταιρείες και παρέδιδε στους ποδοσφαιριστές το ένα τέταρτο των κερδών του".
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.