ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Το Κουβέιτ ευχαριστεί για την κρητική φιλοξενία

Το Κουβέιτ ευχαριστεί για την κρητική φιλοξενία.
Ευχαριστήρια επιστολή για την φιλοξενία του πλοίου της Ελπίδας, απέστειλε η Πρεσβεία του Κουβέιτ στην Αθήνα, στον Δήμαρχο Ιεράπετρας κ. Σήφη Αναστασάκη. 

Στην επιστολή αναφέρονται μεταξύ άλλων οι ευχαριστίες της πολιτικής ηγεσίας της χώρας για τη φιλοξενία και τονίζεται πως το πλήρωμα και οι επιβάτες χάρη στην πολύτιμη συμβολή του Δήμου αναχώρησαν από την Κρήτη με τις καλύτερες εντυπώσεις για τη θερμή υποδοχή και τη φιλοξενία που τους παρείχε η Ιεράπετρα κατά την παραμονή τους στην Κρήτη, σύμφωνα με το flashnews.gr. 

Υπενθυμίζεται πως το “ταξίδι της Ελπίδας” (journey of hope) είναι μια ανθρωπιστική αποστολή που τελεί υπό την αιγίδα του Εμίρη του κράτους του Κουβέιτ, Σεΐχη Sabah Al-Ahmed Al-jaber Al Sabah, η οποία έχει σκοπό να ενημερώσει τις κοινωνίες των πόλεων που επισκέπτεται, για την προσφορά, τις πρωτοβουλίες και τα επιτεύγματα του κράτους του Κουβέιτ στην αντιμετώπιση και φροντίδα των παιδιών που πάσχουν από ασθένειες όπως το σύνδρομο Ντάουν (Down), από αυτισμό κι από άλλες νοητικές ασθένειες. 

Η Ιεράπετρα ήταν ο σταθμός που έκανε η αποστολή στην Ελλάδα, πλέοντας με προορισμό την Ουάσιγκτον. 

Ο Δήμος Ιεράπετρας συμμετείχε ενεργά στην υποδοχή της αποστολής στις 11 Ιουνίου η οποία παρέμεινε για τέσσερις μέρες στην Ιεράπετρα, γνωρίζοντας από κοντά την κρητική φιλοξενία. 
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.