ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Περιοδεία Τέρενς Κουίκ σε Δωδεκάνησα και Καβάλα

Περιοδεία Τέρενς Κουίκ σε Δωδεκάνησα και Καβάλα.
Την αναβληθείσα, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, τριήμερη περιοδεία του σε Ρόδο, Κω και Κάλυμνο, πραγματοποιεί από... σήμερα (08.07.2014) ο Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ.

Θα έχει συναντήσεις με Παραγωγικούς και Αυτοδιοικητικούς φορείς, με Σωματεία Εργαζομένων και θα παραχωρήσει Συνεντεύξεις Τύπου.

Την Πέμπτη, από την Κάλυμνο, θα αναχωρήσει για την Καβάλα. Εκεί, μαζί με τον Γραμματέα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Γιάννη Μοίρα, θα πραγματοποιηθεί ευρύτατη σύσκεψη με τα τοπικά μέλη του Εθνικού Συμβουλίου, τους Πολιτευτές και τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Καβάλας.

Σημειώνεται ότι η Καβάλα, με εξαιρετικό αγώνα των τοπικών ΑΝΕΛ, έδωσε στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και τον Συνδυασμό εθνικού σκοπού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ του οποίου επικεφαλής είναι ο Τέρενς Κουίκ, πολύ σημαντικά ποσοστά στις πρόσφατες Περιφερειακές Εκλογές. 

Η διευρυμένη σύσκεψη της Πέμπτης και με την παρουσία του Γιάννη Μοίρα, σκοπό έχει την κεφαλαιοποίηση αυτής της επιτυχίας, σε κοινωνικές δράσεις και κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες.

Όπως δήλωσε ο Τέρενς Κουίκ:

«Με τον νέο Γραμματέα του Κινήματος Γιάννη Μοίρα, με τον οποίον έχω μία ιδανική συνεργασία, οι ΑΝΕΛ οργανωτικά οικοδομούν καινούργιες πολύ γερές βάσεις για την περαιτέρω πορεία μας, αμετακίνητοι στις ιδρυτικές μας διακηρύξεις και στα όσα δεσμευτήκαμε προεκλογικά το 2012.

Εκτός από τη σύσκεψη στη Καβάλα, τον παρεκάλεσα αντίστοιχες να πραγματοποιήσουμε και σε Δράμα, Ξάνθη, Ροδόπη, Έβρο, που μας τίμησαν με 30.000 ψήφους στις Περιφερειακές Εκλογές. Επιτυχία που εγώ προσωπικά την πιστώνω, σε όλους και όλες του Κινήματος στην Ανατολική Μακεδονία Θράκη, που έτρεξαν με την ψυχή τους και με απόλυτη συνέπεια στο όραμα των ΑΝΕΛ, για μία πατρίδα όπως την αξίζουμε εμείς και τα παιδιά μας.

Ο κ. Γενικός συμφώνησε να πραγματοποιηθούν αυτές οι συσκέψεις το συντομότερο δυνατόν».
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.