ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Λευκός καρχαρίας σε κατάσταση αμόκ επιτίθεται σε μικρό σκάφος στο οποίο επιβαίνουν μικρά παιδιά..

Λευκός καρχαρίας σε κατάσταση αμόκ επιτίθεται σε μικρό σκάφος στο οποίο επιβαίνουν μικρά παιδιά
Τις πιο άγριες διαθέσεις του έδειξε ένας λευκός καρχαρίας μήκους 4,5 περίπου μέτρων όταν άρχισε να δαγκώνει το ίδιο το μικρό σκαφάκι με το οποίο ταξίδευε ο Steve Clark, πάνω στο οποίο μάλιστα βρίσκονταν και τα παιδιά του…

Το τεράστιο αρπακτικό πλησίασε το τριών μέτρων βαρκάκι και ενώ αυτό βρισκόταν εν πλώ, ακριβώς έξα από την ακτή του Νότιου Τζέρσεϊ. Σε κατάσταση κυριολεκτικού παροξυσμού, ο καρχαρίας άρχισε να “τρώει” σα μανιακός μέρη του σκάφους, ενώ από τα δόντια του δεν γλίτωσε ούτε η εξωλέμβιος μηχανή, που είχε επάνω τα ίχνη από τα τρομακτικά του δόντια. 
Ωστόσο ο ίδιος ο Clark όχι μόνο δεν τρόμαξε αλλά μάλλον έδειχνε κι ενθουσιασμένος από αυτή την συνάντηση την οποία μάλιστα είπε πως επεδίωκε… 
“Προφανώς ένιωσα κάποια έκπληξη αλλά ήθελα να συναντηθώ κάποτε με ένα τέτοιο κήτος. Είχε κολλήσει στο σκάφος και το δάγκωνε με πρωτοφανή μανία. Τα παιδιά δεν είχαν τρομάξει, αντίθετα κάθονταν και κοιτούσαν τον καρχαρία, ενώ ένας φίλος μου τραβούσε βίντεο με το κινητό του τηλέφωνο.
Αφού σε κάποια στιγμή ο καρχαρίας είδε πως δεν έβγαζε τίποτε δαγκώνοντας το σκάφος, άρχισε να “τρώει” τη μηχανή. Ευτυχώς δεν της έκανε κάποια μεγάλη ζημιά και καταφέραμε να βγούμε στην ακτή σώοι”.
Δείτε το VIDEO…
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.