ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Υπέγραψαν και πάλι σύμβαση όλοι οι εργαζόμενοι στα εργοτάξια του δρόμου Άκτιο-Αμβρακία!

Υπέγραψαν και πάλι σύμβαση όλοι οι εργαζόμενοι στα εργοτάξια του δρόμου Άκτιο-Αμβρακία
Μετά από ένα διάστημα έντονης ανησυχίας των εργαζομένων στα έργα κατασκευής Άκτιο-Αμβρακία το σκηνικό φαίνεται να... αλλάζει και υπάρχει αισιοδοξία ότι το έργο θα προχωρήσει χωρίς άλλες καθυστερήσεις. 

Οι 150 εργαζόμενοι οι οποίοι για διάστημα 15 περίπου ημερών βρίσκονταν στον «αέρα» λόγω αλλαγής στην ανάδοχο εταιρία υπέγραψαν όλοι εκ νέου συμβάσεις με το ίδιο καθεστώς με την κοινοπραξία ΑΚΤΩΡ-IONIOΣ και έχουν ήδη πιάσει δουλειά. 

Ο πρόεδρος του Σωματείου Γιώργος Πάντηςχαρακτηρίζει θετικό το ότι υπέγραψαν και πάλι σύμβαση όλοι οι εργαζόμενοι-πολλοί εκ των οποίων κατάγονται από την Πρέβεζα-ενώ μεταφέρει κλίμα αισιοδοξίας από τις συναντήσεις με την εταιρία και τη δέσμευση των εκπροσώπων της ότι οι εργαζόμενοι θα πληρώνονται κάθε μήνα. 

Τα προβλήματα που ταλαιπώρησαν το συγκεκριμένο έργο έχουν δημιουργήσει καθυστερήσεις και τώρα πρέπει οι ανάδοχοι να «τρέξουν» για να προλάβουν τις προθεσμίες ολοκλήρωσης. 

Το χρονοδιάγραμμα μιλά για ολοκλήρωση του τέταρτου έργου, γνωστού και ως «παράκαμψη Αμφιλοχίας» τον Απρίλιο με Μάιο του 2015, ενώ την ίδια χρονική περίοδο ενδέχεται επίσης να δοθεί στην κυκλοφορία και το κομμάτι Ακτίου-Βόνιτσας. 

Στο τέλος του 2015 οδηγείται η ολοκλήρωση για το υπόλοιπο τμήμα δηλαδή από την Βόνιτσα μέχρι το 35ο χλμ. του αυτοκινητόδρομου.
epirusgate.blogspot.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.