ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Η σύζυγος του Σουμάχερ,ξεπουλάει την περιουσία του

Η σύζυγος του Σουμάχερ,ξεπουλάει την περιουσία του
Δεν είναι σπάνιο το γεγονός ένας πλούσιος και διάσημος να πουλάει πολύτιμα αποκτήματά του. Είτε για καλό, είτε για να προχωρήσει παρακάτω… Υπό αυτό το πλαίσιο κινήθηκε μάλλον και η Κορίνα Σουμάχερ, η σύζυγος του διάσημου πολυπρωταθλητή της Φόρμουλα 1, Μίκαελ Σουμάχερ, ο οποίος βρίσκεται εδώ και πάνω από ένα εξάμηνο καθηλωμένος σε ένα κρεβάτι και πασχίζει να σταθεί ξανά στα πόδια του.
Η σύζυγος του Σουμάχερ,ξεπουλάει την περιουσία του

Πέρασαν κιόλας 207 μέρες μετά το ατύχημα στο σκι που άλλαξε τις ζωές του ζεύγους Σουμάχερ πάντα και σε κάθε περίπτωση το τελευταίο που θα χρειαστεί το ζεύγος στο άμεσο μέλλον είναι το… ιδιωτικό τους τζετ! ΤΖΕΤ ΣΟΥΜΙ

Ο Μάικλ Σουμάχερ, βρίσκεται σε κλινική στην Ελβετία, έχοντας μπροστά του πολλά χρόνια θεραπείας. Προσπαθεί να πάρει πίσω τη ζωή που έχασε όταν χτύπησε στο κεφάλι, σε ατύχημα που είχε κάνοντας σκι, στις 29 Δεκεμβρίου του προηγούμενου έτους. Ορισμένα πράγματα δεν θα είναι γι’ αυτόν ποτέ ξανά τα ίδια. Ούτε για την οικογένειά του.

Έτσι, η σύζυγός του αποφάσισε να βάλει πωλητήριο στο ιδιωτικό τζετ του Μίκαελ για 19 εκατομμύρια ευρώ. Το ιδιωτικό τζετ είναι ένα γκρίζο Falcon 2000EX, ικανό να μεταφέρει μέχρι και 8 επιβάτες, πετώντας με ταχύτητα που αγγίζει τα 920 χιλιόμετρα την ώρα. Ο Σουμάχερ είχε φωτογραφηθεί να φτάνει στις Κάνες με αυτό το 2012.
sumi-jet-2

Η γερμανική εφημερίδα Bild αναφέρει: “Οι λόγοι που οδήγησαν στην αρχική αγορά του τζετ ήταν προφανείς: ως οδηγός της φόρμουλα ο Σουμάχερ ταξίδευε 300 με 400 ώρες το χρόνο με το τζετ σε όλο τον κόσμο. Ακόμα και στο διάλειμμα που έκανε τις χρόνιες 2007 με 2009, χρησιμοποίησε το τζετ για οικογενειακές διακοπές. Τώρα είναι εξίσου προφανής ο λόγος που πωλείται…”

Η Κορίνα θα συνεχίσει να φροντίζει τον Μίκαελ σε ειδικά κατασκευασμένη μονάδα θεραπείας που εγκαταστάθηκε στην έπαυλη του ζεύγους στη Γλαντ, μόλις 30 λεπτά από την κλινική όπου νοσηλεύεται σήμερα ο άτυχος σταρ των τεσσάρων τροχών..
. Η σύζυγος του Σουμάχερ,ξεπουλάει την περιουσία του

Η σύζυγος του Σουμάχερ,ξεπουλάει την περιουσία του

Η σύζυγος του Σουμάχερ,ξεπουλάει την περιουσία του
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.