ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

ΝΤΡΟΠΗ: Δείτε τι έκανε ένστολος σε Βουλγάρα...

ΝΤΡΟΠΗ: Δείτε τι έκανε ένστολος σε Βουλγάρα...
Όλα ξεκίνησαν όταν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ συνέλαβαν την 37χρονη Βουλγάρα για... επαιτεία στο κέντρο της Χαλκίδας και στο αστυνομικό τμήμα που την μετέφεραν, διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος της καταδικαστική απόφαση, με αποτέλεσμα να κρατηθεί και να οδηγηθεί στα κρατητήρια. 

Σύμφωνα με την καταγγελία της 37χρονης, λίγο πριν μπει στα κρατητήρια και ενώ ο σκοπός φύλαξης απουσίαζε, ένας από τους αστυνομικούς που την συνέλαβε, την έψαξε μόνος του και βρήκε πάνω της το ποσό των 270 ευρώ.

 Όπως υποστηρίζει, δύο μέρες μετά ζήτησε μέσω διερμηνέα από τον αξιωματικό υπηρεσίας τα 250 ευρώ, αλλά εκείνος δήλωσε... άγνοια, καθώς δεν υπήρχε πουθενά γραμμένο στο βιβλίο κρατουμένων ότι είχε παραδώσει η ίδια οποιοδήποτε χρηματικό ποσό. 

Ο αστυνομικός αρνείται τις κατηγορίες Άμεσα, η 37χρονη κατήγγειλε το περιστατικό στον αξιωματικό υπηρεσίας και έκανε μήνυση στον αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ για κλοπή, μαζί με τον σύζυγο και τον διερμηνέα της. 

Την ίδια μέρα, ενημερώθηκε και η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ και άνδρες της υπηρεσίας κατέφθασαν στο αστυνομικό τμήμα Χαλκίδας για να πάρουν κατάθεση από την καταγγέλουσα. 
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.