ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

«Το διαζύγιο» – Η Μαργαρίτα Παπανδρέου βγάζει στη… φόρα τα πάντα για το χωρισμό της με τον Ανδρέα Παπανδρέου

Μαργαρίτα Παπανδρέου
Την εποχή που στη ζωή του Ανδρέα Παπανδρέου...
- και κατά συνέπεια τη δική της- έμπαινε η Δήμητρα Λιάνη, η Μαργαρίτα Παπανδρέου κρατούσε ημερολόγιο. Σε αυτό κατέγραφε τα πάντα, ακόμη και τα πιο ασήμαντα. Και τώρα ετοιμάζεται να τα βγάλει στη… φόρα.
Η 92χρονη σύζυγος, μητέρα και νύφη πρωθυπουργών, έχει ολοκληρώσει τη συγγραφή στα αγγλικά βιβλίου που έχει τίτλο «Το διαζύγιο», σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη. Το υλικό μεταφράζεται τώρα στα ελληνικά από γνωστό εκδοτικό οίκο, καθώς δεν μπόρεσε να το εκδώσει στις ΗΠΑ.
Στο βιβλίο αυτό καταγράφει τα πάντα, από το πώς οδηγήθηκε στο διαζύγιο, πώς μπήκε στη ζωή του Ανδρέα Παπανδρέου η Δήμητρα Λιάνη, πόσο επηρέασε τη ζωή της, τι της είπε ο ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ, πώς αντέδρασαν τότε τα στελέχη του κόμματος, πώς στάθηκαν δίπλα της τα μέλη της Ενωσης Γυναικών Ελλάδας και πολλά άλλα, που λέγεται ότι θα δημιουργήσουν πάταγο, καθώς η Μαργαρίτα Παπανδρέου μιλά με ονόματα.
Η μητέρα του πρώην πρωθυπουργού, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Για αυτό το λόγο σκέφτεται να πουλήσει ή να νοικιάσει μεγάλο μέρος του κτήματός της, στα Λουτρά Ωραίας Ελένης, το οποίο διατίθεται από την ίδια για δεξιώσεις γάμου.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.