ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Χόρευε ημίγυμνος την ώρα της Θ. Λειτουργίας, στην εκκλησία των Μαλίων!

Χόρευε ημίγυμνος την ώρα της Θ. Λειτουργίας, στην εκκλησία των Μαλίων
Ακόμη ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στα Μάλια, όταν ένας νεαρός Βρετανός εισέβαλε στην κεντρική εκκλησία και άρχισε να χορεύει ημίγυμνος την ώρα της Θείας Λειτουργίας!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Πατρίς", ο 19χρονος, πιθανότατα υπό την επήρεια αλκοόλ, το πρωί της περασμένης Κυριακής, ξεγυμνώθηκε, μπήκε στο ναό και άρχισε να χορεύει.

Εμβρόντητοι οι ιερείς και οι πιστοί που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην εκκλησία, παρακολουθούσαν την απίστευτη αυτή ενέργεια του νεαρού Βρετανού, σύμφωνα με το flashnews.gr.

Ο π. Εμμανουήλ Βασιλάκης, μιλώντας στην εφημερίδα "Πατρίς" ανέφερε πως κάποια άτομα για να σπάσουν πλάκα του είπαν να μπει στην εκκλησία για να διασκεδάσει, καθώς πρόκειται για «ντίσκο».

"Αρχικά μπήκε μέσα στην εκκλησία και κατευθύνθηκε στο κέντρο του ναού. Πήγε στον ψάλτη, του έδειχνε τους κολιέδες του και του πήρε το μικρόφωνο. Έκατσε μέσα στη μέση, σήκωνε χέρια και πόδια και τα κουνούσε άγαρμπα, χωρίς να μιλάει. Όταν προσπάθησε να μπει στο Ιερό, του είπαμε ότι απαγορεύεται, αυτός κάτι είπε, σαν να μούγκρισε και ο δεύτερος ιερέας του έδειξε ότι πρέπει να φύγει. Τον έπιασαν δύο Μαλιώτες, αλλά επειδή ήταν δυνατό παιδί, χρειάστηκαν άλλα 5 άτομα για να τον βγάλουν έξω από την εκκλησία", είπε ο εφημέριος του ναού.

Ο 19χρονος συνελήφθη με την κατηγορία της διατάραξης θρησκευτικών συναθροίσεων !
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.