ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ρουκέτες" κατά Κιέβου και Ουάσιγκτον από Αμερικανό γερουσιαστή: "Εσείς ρίξατε το Boeing - Είστε οι μόνοι που είχατε όφελος

Ρουκέτες" κατά Κιέβου και Ουάσιγκτον από Αμερικανό γερουσιαστή: "Εσείς ρίξατε το Boeing - Είστε οι μόνοι που είχατε όφελοςΚόλαφος κατά των ΗΠΑ και της κυβέρνησης του Κιέβου είναι ο Αμερικανός πρώην γερουσιαστής Ron Paul για τη συντριβή του... Boeing στη νοτιοανατολική Ουκρανία. Ισχυρίζεται σαφώς πώς το αεροσκάφος με τους 298 νεκρούς επιβαίνοντες καταρρίφθηκε από ουκρανικά πυρά, κι αυτό, όπως επισημαίνει, «γιατί οι Ουκρανοί ήταν οι μόνοι που είχαν συμφέρον να το πράξουν. Οι ρωσόφωνοι απλά κανένα».

Πρόκειται για ένα ακόμη πλήγμα σε βάρος της Ουάσιγκτον από «φίλια πυρά». Και μάλιστα από έναν γερουσιαστή ρεπουμπλικάνο ο οποίος έχει διεκδικήσει το χρίσμα του υποψηφίου για την Προεδρία των ΗΠΑ, ενώ στο στίβο της πολιτικής έχει μπει ο γιός του με τον ίδιο στόχο. Την Προεδρία των ΗΠΑ.

Δεν είναι τυχαία η παρέμβαση του Ron Paul, ο οποίος άλλοτε έχει ξεμπροστιάσει τις ΗΠΑ για τους πολέμους που κάνουν και τα οικονομικά παιχνίδια που παίζουν προς όφελος της «νέας τάξης πραγμάτων». Τώρα βγάζει στη σέντρα την Ουάσιγκτον που στηρίζει την κυβέρνηση του Κιέβου και στρέφεται κατά της Ρωσίας.

«Οι ΗΠΑ είναι υπεύθυνες για την αποσταθεροποίηση της κατάστασης στην Ουκρανία, όπου συνεχίζεται μία σύγκρουση μεταξύ της κυβέρνησης του Κιέβου και των ρωσόφωνων. Οι ΗΠΑ και η ΕΕ προκάλεσαν την ανατροπή του εκλεγμένου Ουκρανού Προέδρου Γιανουκόβιτς και εν συνεχεία χρηματοδότησαν την αλλαγή του καθεστώτος στην Ουκρανία», επισημαίνει ο Ron Paul στην εβδομαδιαία εφημερίδα Texas Straight Talk.

Και συνεχίζει ο Ron Paul, λέγοντας πώς «η στάση αυτή των ΗΠΑ έχει οδηγήσει σε πολλούς νεκρούς στη νοτιοανατολική Ουκρανία και τη συντριβή του Boeing των Μαλαισιανών Αερογραμμών. Οι αυτονομιστές της Ουκρανίας δεν διαθέτουν όπλα για να καταρρίψουν ένα αεροσκάφος».

Ο Αμερικανός πρώην γερουσιαστής ρίχνει και τον… πύραυλο. «Οι μόνοι που έχουν να κερδίσουν από την κατάρριψη του αεροσκάφους με τους 298 αμάχους είναι η Ουκρανική κυβέρνηση και οι υποστηρικτές της. Η Ρωσία και οι δυνάμεις αυτοάμυνας δεν έχουν να κερδίσουν απολύτως τίποτα», σημειώνει.

Οι Ουκρανοί λοιπόν ήθελαν και είχαν τη δυνατότητα να καταρρίψουν το αεροσκάφος των Μαλαισιανών Αερογραμμών για καθαρά πολιτικούς λόγους. Να εμπλέξουν τη Ρωσία σε μία σύγκρουση στην Ουκρανία. Ο Ron Paul είναι απλά ένα ακόμη αξιωματούχος, Αμερικανός, που προστίθεται στη λίστα αυτών που καταγγέλλουν τις εξόφθαλμες πρακτικές της Ουάσιγκτον στην Ουκρανία με θύματα αθώους ανθρώπους.

«Οι ρωσόφωνοι στη νοτιοανατολική Ουκρανία χτυπούν στρατιωτικούς στόχους, αλλά όχι πολίτες. Δεν προβαίνουν σε σφαγές αμάχων, όπως κάνουν οι Ουκρανοί» κατέληξε ο πρώην γερουσιαστής λέγοντας άλλη μία αλήθεια γι’ αυτή που συμβαίνουν στο Λούγκανσκ, στο Σλαβιάνσκ, στο Ντονέτσκ και σε άλλες πόλεις.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.