ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ο κροκόδειλος του Ρεθύμνου, έγινε σταρ και απέκτησε σελίδα στο Facebook.

Ο κροκόδειλος του Ρεθύμνου, έγινε σταρ και απέκτησε σελίδα στο Facebook.
Πάνω από 1370 άτομα έχουν ήδη δηλώσει ότι τους αρέσει η σελίδα του... Σήφη του Κροκοδειλάκη, του πιο...διάσημου ερπετού της Κρήτης, ο οποίος είναι πλέον ο βασιλιάς του φράγματος των Ποταμών στο Ρεθυμνο! Την ίδια ώρα τα βίντεο με τον ίδιο έχουν παρει "φωτιά"

Μέσα στη σελίδα στο facebook μπορεί κανείς να δει διάφορα ποσταρίσματα για τον κροκόδειλο, την ώρα που όλα τα ΜΜΕ ασχολούνται με τον ίδιο και το πως βρέθηκε στο φράγμα.

«Πρέπει να τονίσουμε δύο σημεία. Αφενός ο κόσμος να μην πλησιάζει από περιέργεια ένα επικίνδυνο ζώο για να μην υπάρξει ατύχημα. Ασφαλώς και υπάρχει κίνδυνος εάν πλησιάσει κανείς για να το φωτογραφήσει. Επίσης, να καταλάβουμε ότι τα ζώα συντροφιάς είναι μια ευθύνη και δεν πρέπει να τα αφήνουμε ελεύθερα. Αν δεν έχει εντοπιστεί άλλη φορά κροκόδειλος, έχουμε δεκάδες περιπτώσεις με χελώνες, ιγκουάνα και ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς που εγκαταλείπονται» λέει στο "Εθνος" ο κ. Πέτρος Λυμπεράκης, βιολόγος, έφορος σπονδυλωτών στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης και με ειδικές γνώσεις ερπετολογίας. Ο ίδιος έχει αναλάβει την έρευνα για τον εντοπισμό του κροκόδειλου μαζί με ομάδα συνεργατών, αν και ουδείς έχει άμεση εμπειρία.

Τα τελευταία 24ωρα έχει κυκλοφορήσει το σενάριο της ύπαρξης δύο τεράστιων αμφίβιων ερπετών στο φράγμα, κάτι που αλλάζει τα δεδομένα και δημιουργεί επιπλέον δυσκολίες για τους ειδικούς που θα σπεύσουν πιθανότατα την ερχόμενη Πέμπτη προκειμένου να εντοπισουν και να περισυλλέξουυν το θηρίο ή τα... θηρία.

creteplus.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.