ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Το sms της πρώην που άναψε φωτιές ανάμεσα σε Φουρέιρα-Σαμαρά: Ποια γνωστή παρουσιάστρια ήταν η "πέτρα του σκανδάλου"

Το sms της πρώην που άναψε φωτιές ανάμεσα σε Φουρέιρα-Σαμαρά: Ποια γνωστή παρουσιάστρια ήταν η "πέτρα του σκανδάλου.
Μετά από το γκολ που έστειλε την Εθνική Ελλάδας στους «16» του Μουντιάλ το κινητό τηλέφωνο του Γιώργου Σαμαρά δεν έπαψε να χτυπάει και να δέχεται μηνύματα. Φίλοι και γνωστοί, παλιοί και νέοι ήθελαν να τον συγχαρούν...
Ήταν ένα από αυτά τα μηνύματα όμως που άναψε φωτιές και έφερε φουρτούνες ανάμεσα στον διεθνή άσο και στην αγαπημένη του, Ελένη Φουρέιρα. Μόλις είδε το μήνυμα της Κατερίνας Καινούργιου ο Γιώργος Σαμαράς αρχικά σάστισε.

Οι δύο τους δεν είχαν καμία επαφή από τότε που χώρισαν και μάλιστα ο χωρισμός τους δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να χαρακτηριστεί ως «βελούδινος». Η ίδια άλλωστε παραδέχτηκε πρόσφατα σε συνέντευξη της, ότι η τελευταία της σχέση (πριν τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο) την είχε ρίξει «στα πατώματα», όπως είπε χαρακτηριστικά. «Με έκανες πολύ περήφανη. Με αγάπη, Κατερίνα», έγραφε το sms.

Όπως αναφέρει το Ciao, o Γιώργος Σαμαράς επέλεξε να μην πει στην Ελένη Φουρέιρα για το μήνυμα, προφανώς για να μην την αναστατώσει, ωστόσο, μάλλον κάποιος το σφύριξε στην τραγουδίστρια. «Μου είχες πει ότι δεν είχατε καμία επαφή», έλεγε η Ελένη και μάταια εκείνος προσπαθούσε να της εξηγήσει ότι όντως δεν υπάρχουν επαφές με την πρώην αγαπημένη του κι ότι το sms της τον εξέπληξε κι εκείνον.

H Φουρέιρα όμως δεν άκουγε τίποτα. Ήταν θυμωμένη και εκνευρισμένη και στο τέλος του έκλεισε το τηλέφωνο λέγοντας του: «Καλά, θα τα πούμε αυτά όταν με το καλό επιστρέψεις».
Οι άνθρωποι που την είδαν την επόμενη μέρα πάντως λένε ότι θυμός δεν της είχε περάσει.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.