ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

To Ποτάμι παρουσιάζει την κυβερνητική του πρόταση το Σεπτέμβριο.

To Ποτάμι παρουσιάζει την κυβερνητική του πρόταση το Σεπτέμβριο
Στις 21 Σεπτεμβρίου θα ανακοινώσει την “κυβερνητική πρότασή” του το Ποτάμι, τόνισε ο επικεφαλής του, Σταύρος Θεοδωράκης, σε ανοιχτή συγκέντρωση φίλων του κόμματος, στη νέα παραλία της Θεσσαλονίκης, ενώ κάλεσε τα μέλη, τις τοπικές και τις συνεργαζόμενες εθελοντικές ομάδες σε ετοιμότητα για την πιθανότητα πρόωρων εκλογών.

“Σε αυτές τις εκλογές, όποτε κι αν γίνουν, εγώ νομίζω ότι θα γίνουν το χειμώνα, όχι το φθινόπωρο, αλλά εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε έτοιμοι μέχρι το φθινόπωρο, ο κόσμος θα έχει δύο κόμματα στο μυαλό του. Το κόμμα που ψήφιζε και το κόμμα που θα συνεργαστεί. 'Αρα, εκεί το Ποτάμι πρέπει να είναι η κύρια επιλογή”, τόνισε, λέγοντας ότι το Ποτάμι φέρνει ένα “φρέσκο αέρα” στην πολιτική και ότι είναι μια “δύναμη λογικής”, και πρόσθεσε: “Αν ο ψηφοφόρος ενισχύσει το Ποτάμι, θα συνέλθουν και αυτά τα δύο μεγάλα κόμματα, οι δύο διεκδικητές της εξουσίας. Αυτός θα πρέπει να είναι ο στόχος του κόσμου”. Σημείωσε ότι “το ποιος θα συνεργαστεί με το Ποτάμι εξαρτάται από το εκλογικό αποτέλεσμα”.

Ο κ. Θεοδωράκης υποστήριξε ότι “το πολιτικό σύστημα βαριέται και είναι ανίκανο να επεξεργαστεί και να σχεδιάσει λύσεις για τη χώρα” και διέβλεψε ότι το Ποτάμι θα αποκτήσει ένα προβάδισμα έναντι των παλιών κομμάτων από το Σεπτέμβρη.

“Το πρώτο που μας απασχολεί είναι να είμαστε πρωταγωνιστές, να μην είμαστε τα δεκανίκια ούτε του ΣΥΡΙΖΑ, είτε της ΝΔ. Να είμαστε εμείς το ρεύμα που θα καθορίσει τις πολιτικές εξελίξεις μετά τις εκλογές. Αυτή λοιπόν είναι η πρώτη μας αγωνία και αυτή θα πρέπει να είναι η πρώτη μας προσπάθεια, το δυνατό Ποτάμι, το “φουσκωμένο” Ποτάμι”, τόνισε.

Μεταξύ άλλων ο κ. Θεοδωράκης ανέφερε ότι θα καλέσει το πολιτικό σύστημα να αναλάβει μια “μεγάλη του υποχρέωση” και πριν τη διάλυση αυτής της Βουλής στην ολομέλεια της "να αποφασίσει ότι πρέπει να αλλάξει το σύνταγμα", δηλαδή η επόμενη βουλή να είναι αναθεωρητική, με πρώτη αλλαγή την κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών.

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκε μεταξύ άλλων και η βουλευτής Κατερίνα Μάρκου, που πρόσφατα ανεξαρτητοποιήθηκε από τη Δημοκρατική Αριστερά.
loading...
Share on Google Plus

Unknown

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.