ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

ΣΟΚ: Παραλίγο ΜΑΚΕΛΕΙΟ στο Πανεπιστήμιο Πειραιά! Φοιτητής απειλούσε vα προκαλέσει λουτρό αίματος!

ΣΟΚ: Παραλίγο ΜΑΚΕΛΕΙΟ στο Πανεπιστήμιο Πειραιά! Φοιτητής απειλούσε vα προκαλέσει λουτρό αίματος.
Έσπειρε τον τρόμο και τον πανικό, προειδοποιούσε με μακελειό του καθηγητές και τους συμφοιτητές του με τις απειλές του να σημάνουν κόκκινο συναγερμό στην ΕΛ.ΑΣ...

Ο λόγος για έναν Έλληνα φοιτητή που απειλούσε να γίνει ο Μπρέιβικ της Ελλάδας, αφού μέσω facebook προειδοποιούσε ότι θα μπει στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και «θα τους κάψει όλους».

Η ανησυχία μεγάλωσε τις τελευταίες μέρες, αφού ο εκφοβισμός εντεινόταν. Πολλώ δε μάλλον που σε λίγες μέρες συμπληρώνονται 3 χρόνια από τις 77 δολοφονίες που διέπραξε ο ακροδεξιός μακελάρης Μπρέιβικ στη Νορβηγία!

ΣΟΚ: Παραλίγο ΜΑΚΕΛΕΙΟ στο Πανεπιστήμιο Πειραιά! Φοιτητής απειλούσε vα προκαλέσει λουτρό αίματος

Τελικά ο 21χρονος φοιτητής του πανεπιστημίου εντοπίστηκε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Ο ίδιος κατά το τετ α τετ που είχε με τους αστυνομικούς ζητούσε συγνώμη για όσα είχε γράψει.

Όλα ξεκίνησαν πριν από τρεις μέρες, όταν οι πρυτανικές αρχές κατήγγειλαν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ότι συγκεκριμένο άτομο διατύπωνε συστηματικά απειλές κατά προσώπων και πραγμάτων του πανεπιστημίου.

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι απειλές διατυπώνονταν δημόσια αλλά και μέσω του facebook.
Σύμφωνα με τους αξιωματικούς, ο φοιτητής έλεγε ότι είναι οργισμένος με το σύστημα των πανεπιστημίων, τον τρόπο βαθμολόγησης και κατάταξης. Ο ίδιος θεωρούσε τον εαυτό του αδικημένο από το σύστημα και δήλωνε σε κάθε τόνο ότι θα κάνει μεγάλο κακό.

Η έρευνα

Οι ειδικοί δεν επιθυμούσαν, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Έθνους,  να επαναλάβουν λάθη που έχουν γίνει στο εξωτερικό, όπου επίδοξοι μακελάρηδες προαναγγέλλουν τις προθέσεις τους, αλλά κανείς δεν τους παίρνει στα σοβαρά.

Γι” αυτό αλλά και λόγω της ιδιαιτερότητας της καταγγελίας στελέχη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διεξήγαγαν άμεσα ενδελεχή ψηφιακή αστυνομική έρευνα.

Τελικά αποδείχθηκε ότι πρόκειται για φοιτητή του ΠΑΠΕΙ. Ο ίδιος ζήτησε συγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσε. Το ψηφιακό υλικό που συγκεντρώθηκε τέθηκαν υπόψη της Εισαγγελίας, η οποία παρήγγειλε προκαταρκτική εξέταση.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.