ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Απόδειξη ύπαρξης της ψυχής!!! (Απίστευτη εμπειρία video)

Απόδειξη ύπαρξης της ψυχής
Ένα θέμα που μας "βασανίζει" καθώς παραμένει ένα από τα άλυτα μυστήρια της ανθρώπινης φύσης. Πολλοί είναι οι άνθρωποι που φτάνοντας πολύ κοντά στο θάνατο βρίσκονται αντιμέτωποι με εμπειρίες που από λίγο έως πολύ είναι κοινές. Νιώθουν να βγαίνουν από το σώμα τους ,να υπερίπτανται στο δωμάτιο του νοσοκομείου (συνήθως!) και να ακούν όσα συμβαίνουν εκεί ,βλέπουν εκείνο το φωτεινό τούνελ με το έντονο φως στην άλλη του άκρη ...Και ξαφνικά κάτι τους τράβα βίαια και πάλι στον φυσικό κόσμο.
Αυτό που φέρνει όμως σε πραγματική αμηχανία τους ειδικούς επιστήμονες είναι οι εξωσωματώσεις που παρουσιάζονται συχνά στα άτομα που βιώνουν την επιθανάτια εμπειρία. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις κατά τις οποίες η εξωσωμάτωση δεν γίνεται μετά από νάρκωση, αλλά μετά από π.χ. μια καρδιακή προσβολή.

Πολλοί ασθενείς μετά από καρδιακή προσβολή, ''βγήκαν'' από το σώμα τους και περιέγραψαν κατόπιν με κάθε λεπτομέρεια τις προσπάθειες του γιατρού ή των δικών τους να τους συνεφέρουν ή βγήκαν από το δωμάτιο και συγκράτησαν μια σκηνή που γινόταν την ίδια ακριβώς στιγμή σε άλλο χώρο.

Εξαιρετική είναι μια ανάλογη περίπτωση κάποιας 70χρονης τυφλής γυναίκας που έχασε το φως της στα 18. Μετά την ''επαναφορά'' της περιέγραψε στο γιατρό τα εργαλεία που εκείνος χρησιμοποίησε. Εργαλεία που δεν υπήρχαν πριν 52 χρόνια όταν ακόμα έβλεπε -- απόδειξη ότι έλεγε την αλήθεια!

Ακόμη και αν -- για τους δύσπιστους -- οι εξωσωματώσεις αυτές δεν αποδεικνύουν ότι υπάρχει συνέχεια μετά το θάνατο, το σίγουρο είναι ότι αποδεικνύουν οριστικά την ύπαρξη της ψυχής.



Πηγή: aneksigita-fainomena.blogspot.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.