ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Μ. Βαρβιτσιώτης : «Περιμένουμε πάνω από 100.000 λαθρομετανάστες»!

Μ. Βαρβιτσιώτης : «Περιμένουμε πάνω από 100.000 λαθρομετανάστες»!
Παραδομένη κυριολεκτικά στη λαίλαπα των λαθρομεταναστών – οι οποίοι επιμελώς, αθόρυβα και βάσει εντολών μετατρέπονται σε «μετανάστες» από ορισμένα ΜΜΕ- και ανίκανη να προβάλει την παραμικρή αντίσταση είναι πλέον η κυβέρνηση όπως ομολόγησε σήμερα και ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό ο υπουργός εμπορικής Ναυτιλίας ουσιαστικά προανήγγειλε την απόβαση στα ελληνικά παράλια τουλάχιστον 100.000 λαθρομεταναστών από την Τουρκία περιγράφοντας το πρόβλημα χωρίς όμως να δίνει καμία απολύτως λύση. Όπως είπε το στέλεχος της κυβέρνησης

«Η κατάσταση στα κέντρα κράτησης είναι στο απροχώρητο. Η ροή είναι αυξημένη και αυτό έχει σχέση με τις γεωπολιτικές εξελίξεις στην περιοχή. Τα προσφυγικά ρεύματα έχουν συγκεκριμένο χρόνο αντίδρασης απέναντι στα γεγονότα.

Οι κάτοικοι, στην αρχή, παραμένουν για να δουν πώς θα εξελιχθούν τα γεγονότα κοντά στην εστία τους. Στη συνέχεια, αποφασίζουν να φύγουν διότι ο κίνδυνος συνεχίζει– και αυτό γίνεται κυρίως με τους Σύριους που βρίσκονται πάνω από ένα εκατομμύριο στην Τουρκία– και όταν δεν έχει τελειώσει η κρίση και δεν μπορούν να γυρίσουν σπίτι τους, τότε αρχίζουν και ψάχνονται για άσυλο σε κάποια χώρα της ΕΕ. Άλλοι τόσοι περίπου βρίσκονται σε Λίβανο και Ιορδανία. Συζητάμε για πάνω από 100.000 ανθρώπους στα παράλια».

Παράλληλα είπε, πάντα περιγράφοντας όπως θα περιέγραφε και ένας ουδέτερος παρατηρητής ότι το τριήμερο, από την Παρασκευή δεχθήκαμε τουλάχιστον 1000 λαθρομετανάστες ένα από τα μεγαλύτερα νούμερα που έχει παρατηρηθεί.

«Οι 200 διασώθηκαν από τη θάλασσα και τους υπόλοιπους τους βρήκαμε, χωρίς να έχουμε κάνει κάτι. (σ.σ. χωρίς να εντοπιστούν) Είναι κοντά στα 100 παιδιά και, σε ορισμένες περιπτώσεις, παιδιά ήταν και οι διασωθέντες από τα ναυάγια.», είπε ο υπουργός.

Το θέμα βέβαια είναι πως μπορεί η περιγραφή "αφ΄υψηλού" του υπουργού να είναι σωστή ως να συνέτασσε μια έκθεση για ένα διεθνή οργανισμό, χωρίς να δίνει λύση στο πρόβλημα οι εκτιμήσεις του όμως για την εξήγηση του φαινομένου - Συρία- είναι λάθος.

Δεν είναι η κρίση στη Συρία που προκαλεί τη λαίλαπα αυτή αλλά το σχέδιο για την εκθεμελίωση της χώρας τόσο κοινωνικά όσο και οικονομικά. Γιατί αν η κρίση στη Συρία ευθύνεται για το νέο αυτό κύμα τότε το 2006 ποια κρίση ευθυνόταν όταν είχαμε δεχθεί 95.239 λαθρομετανάστες;

Το 2007 ποια κρίση ευθυνόταν όταν είχαμε κατακλυστεί από 112.364 λαθρομετανάστες;

Το 2008 ποια κρίση ευθυνόταν όταν είχαν εισβάλλει στη χώρα 146.337 λαθρομετανάστες;;

Το 2009 ποια κρίση ευθυνόταν όταν είχαν εισβάλλει στη χώρα 126.145 λαθρομετανάστες;

Το 2010 ποια κρίση ευθυνόταν όταν είχαν εισβάλλει στη χώρα 132.524 λαθρομετανάστες;

Και η λίστα συνεχίζεται με 99.368 το 2011 και 70.227 το 2012.

Και όλα αυτά με στοιχεία του υπουργείου Δημόσιας Τάξης της κυβέρνησης δηλαδή....

Εάν η κυβέρνηση δεν μπορέσει να βρει αλλά και να επιβάλλει μια πραγματική λύση στο πρόβλημα τότε οι επιπτώσεις από την ανέλεγκτη είσοδο στη χώρα εκατοντάδων χιλιάδων ισλαμιστών θα είναι καταστροφικές για το μέλλον του τόπου, χωρίς να υπολογίζουμε τη ανεπανόρθωτη ζημιά που έχει ήδη γίνει από τα προηγούμενα χρόνια.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.