ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Μάθημα ζωής από ένα κοριτσάκι 3 ετών... [video]

Μάθημα ζωής από ένα κοριτσάκι 3 ετών... [video]
Όλες οι γυναίκες θέλουμε να δείχνουμε περιποιημένες και γι’ αυτό φροντίζουμε πάνω απ’ όλα τα μαλλιά μας... 
Το μακρύ μαλλί αναδεικνύει απόλυτα τη θηλυκότητα μιας γυναίκας, αλλά ακόμα κι όταν τα κόβουμε το κάνουμε καθαρά και μόνο για λόγους στιλ. Σκεφτήκατε ποτέ να τα κόψετε για τα δωρίσετε σε κάποιον που τα έχει ανάγκη;

Αυτό που κάνει ξεχωριστή τη μικρή Emily είναι ότι στην ηλικία των 3 ετών τα μαλλιά της είναι αρκετά μακριά ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μια περούκα για καρκινοπαθή παιδιά. Οι γονείς της Emily της πρότειναν να κόψει τα μαλλιά της και να τα δωρίσει για περούκες για παιδιά που έχουν καρκίνο και εκείνη δέχτηκε με χαρά. Παρόλο που της εξήγησαν ότι τα μαλλιά της θα κόνταιναν πολύ και θα πέρναγε αρκετός καιρός προτού ξαναμακρύνουν, εκείνη κοίταξε τις φωτογραφίες των παιδιών με καρκίνο και είπε: «Δε θέλω κανένα παιδί να είναι στεναχωρημένο γιατί δεν έχει μαλλιά. Αυτό που θέλω είναι να τους δώσω τα μαλλιά μου. Έχω πολλά μαλλιά, απλά κόψτε μερικά και δώστε τα σε κάποιο».

Η αγαπημένη ταινία κινουμένων σχεδίων της Emily είναι η «Tangled» και αγαπημένη της ηρωίδα η Ραπουνζέλ. Έτσι όταν η Emily συμφώνησε να κόψει τα μαλλιά της, αποφάσισαν με το «θείο Matthew», κομμωτή και στιλίστα της L’Oreal, να κόψει πρώτα της αγαπημένης της κούκλας «Dolly», ώστε να είναι ίδιες.

Είναι συγκινητικό να βλέπεις ότι το μεγαλείο της ψυχής δεν έχει ηλικία…

loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.