ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Γ. Ορφανός: «Σημαντικό γεγονός για τη Θεσσαλονίκη η διεξαγωγή του 3ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου»

Γ. Ορφανός: «Σημαντικό γεγονός για τη Θεσσαλονίκη η διεξαγωγή του 3ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου»
Έκκληση στους πολίτες να συμμετάσχουν στον 3ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο που θα διεξαχθεί το...Σάββατο 18 Οκτωβρίου, στη Θεσσαλονίκη, απηύθυνε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργος Ορφανός. 

Στη συνάντηση που είχε με μέλη της οργανωτικής επιτροπής, συζητήθηκαν ζητήματα σχετικά με την διεξαγωγή του διεθνούς αθλητικού γεγονότος. «Είναι σαφές ότι θα είναι ένα σημαντικό βράδυ για τη Θεσσαλονίκη. Αισιοδοξούμε ότι θα είναι μια εξαιρετική διοργάνωση με πολύ κόσμο και κυρίως με την συμμετοχή των Θεσσαλονικέων και όχι μόνο, διότι προσδοκούμε να έρθουν πολίτες και από άλλες περιοχές της χώρας», δήλωσε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης ενώ τόνισε πως πρόθεση του ΥΜΑΘ είναι να συμβάλλει στην άρτια διοργάνωση του 3ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης.

Τις ευχαριστίες τους προς τον υπουργό Μακεδονίας και Θράκης εξέφρασαν ο γενικός γραμματέας της οργανωτικής επιτροπής, Γιάννης Ποδιώτης και ο γενικός διευθυντής της διοργάνωσης, Δρόσος Χριστόπουλος. «Ο Γιώργος Ορφανός, άνθρωπος του αθλητισμού, ήταν πάντα κοντά μας και αποτέλεσε σημαντικότατο υποστηρικτή στη δημιουργία, καθιέρωση και γιγάντωση και του Διεθνούς Μαραθωνίου ‘Μέγας Αλέξανδρος’ από τον Απρίλιο του 2006, όταν και πρωτοδιοργανώθηκε», επισήμαναν.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.