ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

ΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: Βουτιές θανάτου Ιταλών για ένα κουτάκι μπύρα...

Το θέαμα σόκαρε στο σύνολο την παραλία, όταν κρουαζερόπλοιο με δυνατή μουσική έφτασε στα 40 μέτρα από την παραλία, με εκατοντάδες Ιταλούς τουρίστες "τύφλα" στο μεθύσι. Ξαφνικά, η παραλία σύμφωνα με την καταγγελία, θύμισε κερκίδες γηπέδου. Οι Ιταλοί νεαροί μπήκαν στην διαδικασία να συμμετάσχουν σε έναν άτυπο διαγωνισμό με έπαθλο ένα... κουτάκι μπύρα που θα έπρεπε να το πιάσουν στον αέρα, δεκαπέντε μέτρα πάνω από την θάλασσα. Κάποιοι, από το μεθύσι, έπεφταν με την πλάτη, άλλοι με την κοιλιά και κάποιοι με το κεφάλι. Οι τραυματισμοί δεν έλειψαν σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες. Στο βίντεο που ακολουθεί, θα δείτε συγκλονιστικές εικόνες από τις βουτιές θανάτου για ένα κουτάκι μπύρα!
Το θέαμα σόκαρε στο σύνολο την παραλία, όταν κρουαζερόπλοιο με δυνατή μουσική έφτασε στα 40 μέτρα από την παραλία, με εκατοντάδες Ιταλούς τουρίστες "τύφλα" στο μεθύσι. Ξαφνικά, η παραλία σύμφωνα με την καταγγελία, θύμισε κερκίδες γηπέδου. Οι Ιταλοί νεαροί μπήκαν στην διαδικασία να συμμετάσχουν σε έναν άτυπο διαγωνισμό με έπαθλο ένα...
κουτάκι μπύρα που θα έπρεπε να το πιάσουν στον αέρα, δεκαπέντε μέτρα πάνω από την θάλασσα. Κάποιοι, από το μεθύσι, έπεφταν με την πλάτη, άλλοι με την κοιλιά και κάποιοι με το κεφάλι. Οι τραυματισμοί δεν έλειψαν σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες. Στο βίντεο που ακολουθεί, θα δείτε συγκλονιστικές εικόνες από τις βουτιές θανάτου για ένα κουτάκι μπύρα!


tromaktiko
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.