ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Μόνο εδώ η αλήθεια: Πώς και γιατί «πέθαναν» τον Αντώνη Βαρδή

Μόνο εδώ η αλήθεια: Πώς και γιατί «πέθαναν» τον Αντώνη Βαρδή
Όλο αυτό το διάστημα που γράφω για την κατάσταση της υγείας του Αντώνη Βαρδή…
ρωτάω… διασταυρώνω και μαθαίνω. Και κατόπιν γράφω. Δεν μένω σε πληροφορίες που κάποιοι από το Υπουργείο Υγείας διαδίδουν μόνο και μόνο για να τα έχουν καλά με δημοσιογράφους… κατά τα άλλα σοβαρούς. Και μπορεί κάποιες φορές να πονάνε αυτά που γράφω αλλά γνωρίζω ότι γράφω την αλήθεια. Διότι το ενδιαφέρον του κόσμου είναι τεράστιο για τον κορυφαίο Έλληνα συνθέτη και υπάρχει δικαιολογημένο δημοσιογραφικό ενδιαφέρον για την κατάσταση της υγείας του. 
Δεν θα μπω ωστόσο στό χυδαίο αυτό παιχνίδι των δημοσίων σχέσεων. Δεν μπήκα ποτέ. Άλλωστε δεν είχα ποτέ σχέση με αυτού του είδους τη δημοσιογραφία. Στο δικό μου το μυαλό σημασία έχει η πηγή. Όχι η κατευθυνόμενη βεβαίως και ποτέ αυτή που σκοπό και στόχο έχει το ατόμικο συμφέρον. Μόνο το συμφέρον της δουλειάς . Την σωστή αξιόπιστη και ειλικρινής ενημέρωση απέναντι στο κόσμο που σε ακολουθεί και σε διαβάζει.
Χάρηκα που ο Γιάννης αντέδρασε με αυτό τον τρόπο στο Twitter. Και χάρηκα διότι γνωρίζω πως και ο Γιάννης δίπλα στον Αντώνη δεν περνάει και λίγα. Είναι μεγάλο το ζόρι του. Τόσο του γιού αλλά και της κόρης και της συντρόφου του Αντώνη. Της Φιλοθέης. Ήταν ευγενής και συνάμα καυστικός.
Ο Αντώνης από την άλλη είναι καλά. Σταθερά. Η ανάγκη για αίμα δεν ήταν τυχαία. Πριν από μερικές μέρες έπεσε ο αιματοκρίτης του και η ανταπόκριση του κόσμου είναι συγκινητική.
Η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη αλλά σταθερή.
Όσο για εκείνους που περιφέρονται γύρω από την οικογένεια ως τσιμπούρια και ανοίγουν το στόμα τους… καλά θα κάνουν να σταματήσουν τις μαλακίες και ν΄ αφεθούν στο αλκοόλ που πίνουν χρόνια τώρα. Γραφικοί παπατζήδες… που θυμηθήκατε ξαφνικά να πουλήσετε μέχρι και παραγοντισμό, δείχνοντας εκκωφαντική αναισθησία απέναντι στη μάχη ζωής που δίνει ο συνθέτης. Ουστ… κοπρόσκυλα

loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.