ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Απάντηση Σγουρού στον Πέτρο Φιλίππου

Απάντηση Σγουρού στον Πέτρο Φιλίππου
Με αφορμή τις δηλώσεις του νέου Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής, Δημάρχου Σαρωνικού κ. Πέτρου Φιλίππου στην Αυγή στις 7/8/14 ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιάννης Σγουρός έκανε την ακόλουθη δήλωση...

«Είναι γνωστό σε όλους ότι η Περιφέρεια Αττικής ανέλαβε την ευθύνη διαχείρισης του ΠΕΠ Αττικής την 1/7/2012, δηλαδή λίγο μόνο χρόνο πριν από τη συμβατική λήξη του προγράμματος και ενώ αυτό είχε απορρόφηση ποσό που μόλις άγγιζε το 14%.

Κληθήκαμε δηλαδή να δώσουμε το φιλί της ζωής σε ένα μισοπεθαμένο πρόγραμμα και να διασώσουμε πόρους εκατομμυρίων ευρώ που θα έχανε η χώρα αν δεν υλοποιούσε τα έργα που είχαν προγραμματιστεί.

Το έργο αυτό το φέραμε εις πέρας με απόλυτη επιτυχία, όπως κατ΄ επανάληψη αναγνώρισαν ο αρμόδιος Επίτροπος κ. Χαν, ο τότε Υπουργός Ανάπτυξης κ. Χατζηδάκης, οι ίδιοι οι κ.κ. Δήμαρχοι, για τα έργα της περιοχής τους.
Σήμερα παραδίδουμε ένα πρόγραμμα με απορρόφηση στο 82% και πλήρως διασφαλισμένη την επιτυχή ολοκλήρωσή του.

Η δήλωση επομένως του κ. Φιλίππου ότι επιχειρώ να οικειοποιηθώ το πρόγραμμα είναι κάτι χειρότερο από ατυχής.

Διαψεύδει τον εαυτό του ο κ. Φιλίππου και αυτό προκύπτει αβίαστα από ομιλίες, δελτίο τύπου και φωτογραφίες από επισκέψεις μου μαζί του σε έργα στο Δήμο Σαρωνικού.

Σε κάθε περίπτωση το κριτήριο δεν μπορεί να είναι η μέσω διαπλεκόμενων σχέσεων διακήρυξη εντάξεως έργων αλλά η υλοποίηση των προγραμματισμένων έργων με διαφάνεια και πληρότητα.
Όμως ακόμα και αυτό που ισχυρίζεται ο κ. Φιλίππου δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια, αφού το συντριπτικό μέρος των πιστώσεων που διατέθηκαν στο Δήμο Σαρωνικού αφορούν σε έργα που εντάχθηκαν με απόφαση της αιρετής Περιφέρειας Αττικής και υπογραφή Γιάννη Σγουρού.
Εμείς αυτό κάναμε και αυτό πέτυχαμε. Να γίνουν όσο περισσότερα έργα ήταν δυνατό και χωρίς να φοράμε κομματικές παρωπίδες στην επιλογή μας.

Ασκώντας διοίκηση ως Αντιπεριφερειάρχης ο κ. Φιλίππου από την 1η Σεπτεμβρίου θα έχει τη δυνατότητα να δει πόσα έργα θα μπορέσει να εντάξει και να υλοποιήσει στο Δήμο του και την Ανατολική Αττική.

Τότε ίσως να καταλάβει πόσο μικρόψυχη είναι η προσπάθειά του να επιτίθεται ψευδόμενος εν γνώσει του και αυτοαναιρούμενος.
Αιδώς Αργείοι.»

Υ.Γ.
Για του λόγου το αληθές επισυνάπτω ομιλία, δελτίο τύπου από επισκέψεις μου σε έργα στο Δήμο Σαρωνικού μαζί με τον κ. Φιλίππου καθώς και φωτογραφίες, που, ως γνωστό, αξίζουν όσο 1000 λέξεις…

Απάντηση Σγουρού στον Πέτρο Φιλίππου

Απάντηση Σγουρού στον Πέτρο Φιλίππου

Απάντηση Σγουρού στον Πέτρο Φιλίππου
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.