ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Οι κληρονόμοι του Ρόμπιν Γουίλιαμς δεν θα είναι χρυσοί

Οι κληρονόμοι του Ρόμπιν Γουίλιαμς δεν θα είναι χρυσοί
Μέχρι πρόσφατα η περιουσία του ξεπερνούσε τα 130 εκατομμύρια δολάρια, είχε έτοιμες 4 νέες ταινίες και σχεδίαζε τη συνέχεια του σαρωτικού Mrs Doubdfire. Τα τρία παιδιά του ...
Ρόμπιν Γουίλιαμς και η σύζυγός του Σούζαν Σνάιντερ είναι οι κληρονόμοι, μόνο που η περιουσία που τους άφησε είχε μειωθεί σημαντικά στα 50 εκατομμύρια, ενώ ο ίδιος δήλωνε σε συνέντευξη το 2013 πως είχε οικονομικές δυσκολίες και επρόκειτο να πουλήσει το σπίτι του έναντι 30 εκατομμυρίων δολαρίων.

Είχε φροντίσει όμως από νωρίς να εξασφαλίσει τα παιδιά του, τον Ζάκαρι 31 ετών, την λατρεμένη του Ζέλντα 25 και τον Κόντι 22 ετών. Είχε δημιουργήσει ένα trust fund ένα είδος αποταμιευτικού λογαριασμού. Κάθε παιδί μόλις θα γινόταν 21 ετών θα έπαιρνε το ένα τρίτο του μεριδίου του από τον λογαριασμό. Στα 25 θα έπαιρνε τα μισά από το υπόλοιπο του μεριδίου. Και μετά τα 30 τους χρόνια θα μπορούσαν να εκταμιεύσουν το συνολικό ποσό που τους κληροδότησε ο πατέρας τους. Το trust fund δεν είχε καμία δέσμευση ή όρο σχετικά με το θάνατο του Ρόμπιν. Τα παιδιά έχουν ήδη αρχίσει να εκταμιεύουν τα χρήματα με βάση τους όρους που έθεσε ο προνοητικός πατέρας τους.

Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς ξόδεψε μεγάλα ποσά για κάθε διαζύγιό του. Δήλωνε ο ίδιος πέρυσι στο Parade: «To να χωρίζεις κοστίζει. Ξεριζώνει την καρδιά σου μέσα από το πορτοφόλι σου». Πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο πρώην σύζυγοί του πήραν περισσότερα από 30 εκατομμύρια δολάρια. Στην ίδια συνέντευξη δήλωνε πως η ιδέα μιας σταθερή δουλειάς είναι γοητευτική και για αυτό επέστρεψε στην τηλεόραση με το The Crazy Ones τα γυρίσματα του οποίου όμως σταμάτησαν τον Μάιο και η σειρά ακυρώθηκε.

Μιλώντας στο Radar One ένας φίλος του είπε :«Ηταν 60 ετών και αναγκασμένος να δουλέψει στην τηλεόραση για τα χρήματα. Δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα βρισκόταν σε αυτή τη θέση σε αυτή τη φάση της ζωής του».
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.