ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Επιστολή του Μαρίνου Ουζουνίδη στον Υπουργό Υγείας

Επιστολή του Μαρίνου Ουζουνίδη στον Υπουργό Υγείας
Διαβάστε παρακάτω την επιστολή του Μαρίνου Ουζουνίδη...

"κ. ΥΠΟΥΡΓΕ

Στο πλαίσιο της υποχρέωσής μου απέναντι στους πολίτες που με επέλεξαν να τους εκπροσωπώ στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, και κατόπιν επίσκεψής μου στα Κέντρα Υγείας ΔΙΚΑΙΩΝ-ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ-ΣΟΥΦΛΙΟΥ, θα ήθελα να σας μεταφέρω την αγωνία και την απόγνωση των εργαζομένων, ιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού (όχι συνδικαλιστών) και θα ήθελα να τα λάβετε σοβαρά υπόψη σας και να δώσετε λύση άμεσα.

Η έλλειψη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, οι εφημερίες που δεν πληρώνονται και η έλλειψη υλικοτεχνικού εξοπλισμού, συνθέτουν την εικόνα της πλήρης εγκατάλειψης και αδιαφορίας.

Σαν πρώτο βήμα, θα ήθελα να μου διευκρινίσετε τον ρόλο του εδώ και δύο χρόνια (νόμιμα διορισμένου-συνταξιούχου) κ. Θρασύβουλου Βεντούρη, ως διοικητή της 4ης ΥΠΕ.

Κατά την προσωπική μου άποψη, θα έπρεπε ήδη να έχει επισκεφθεί τα κέντρα Υγείας και να έχει προσωπική γνώμη πάνω στο θέμα. Μόνο έτσι θα μπορούσε να δοθεί μια αποτελεσματική λύση. Επειδή, λοιπόν, η ανεργία μαστίζει την Ελλάδα και ειδικά τους νέους μας, που επενδύσανε σε γνώσεις, πτυχία, μεταπτυχιακά και διδακτορικά, τη στιγμή που, αντίθετα, ο συγκεκριμένος κύριος, από ότι φαίνεται, δυσκολεύεται να μετακινηθεί, καλό θα ήταν να τον στείλετε σπίτι του.

Με εκτίμηση,
Ο Βουλευτής Έβρου
Ουζουνίδης Δ. Μαρίνος"
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.