ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ενισχύεται το «Σπίτι του Ηθοποιού» με πρωτοβουλία της Άντζελας Γκερέκου! Επιτέλους κάποιος ενδιαφέρθηκε...

Ενισχύεται το «Σπίτι του Ηθοποιού» με πρωτοβουλία της Άντζελας Γκερέκου! Επιτέλους κάποιος ενδιαφέρθηκε...
Πρωτοβουλίες για τη στήριξη του «Σπιτιού του Ηθοποιού»ανακοίνωσε η Υφυπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού κα Άντζελα Γκερέκου... κατά την επίσκεψή της στους ξενώνες του Ιδρύματος όπου συνομίλησε ,με την πρόεδρο κα Φόνσου, μέλη του Δ.Σ. και φιλοξενούμενους ηθοποιούς.

Συγκεκριμένα, η κα Γκερέκου ανήγγειλε, κατόπιν συμφωνίας με τον Καλλιτεχνικό Δ/ντή του Εθνικού Θεάτρου κ. Σ. Χατζάκη, ότι το Εθνικό Θέατρο θα πραγματοποιήσει παραστάσεις σε όλες τις σκηνές του, με σκοπό την αποκλειστική διάθεση των εσόδων τους, ως δωρεά στο «Σπίτι του Ηθοποιού», ενώ θα δώσει δυνατότητα πρόσληψης σε άνεργους ηθοποιούς που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος.


             
Τις επόμενες ημέρες η Υφυπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού θα αποστείλει επιστολή προς τους εποπτευόμενους από το ΥΠ.ΠΟ.Α. θεατρικούς οργανισμούς με την οποία θα τους καλεί να αναλάβουν ανάλογες πρωτοβουλίες για την ενίσχυση του «Σπιτιού του Ηθοποιού». Δήλωσε επίσης ότι σε λίγες μέρες θα ανακοινωθεί το ποσό έκτακτης επιχορήγησης του ΥΠ.ΠΟ.Α προς το Ίδρυμα για τη στήριξη του «πολύτιμου».

loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.