ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Σε πλειστηριασμό η περιουσία διάσημου τραγουδιστή!

Σε πλειστηριασμό η περιουσία διάσημου τραγουδιστή!
Σε πλειστηριασμό πρόκειται να βγει από την πρώτη Σεπτεμβρίου μέρος της ακίνητης περιουσίας του Ιταλού τραγουδιστή Λούτσιο Ντάλλα, ο οποίος πέθανε την 1η Μαρτίου του 2011, σε ηλικία εξήντα οκτώ ετών.


Στην ακίνητη αυτή περιουσία συμπεριλαμβάνονται δυο διαμερίσματα στο κέντρο της Μπολόνια, όπου ζούσε ο διάσημος Ιταλός καλλιτέχνης, η έπαυλη που διέθετε στη Σικελία και η θαλαμηγός του Brilla e Billy, μήκους είκοσι τριών μέτρων, η οποία έχει αγκυροβοληθεί στο Ρίμινι, θέρετρο της Αδριατικής θάλασσας.

Σε γραπτό τους ανακοινωθέν, οι συγγενείς και κληρονόμοι του διεθνούς φήμης τραγουδιστή εξηγούν ότι «τα χρήματα που θα εξασφαλισθούν πρόκειται να χρησιμεύσουν για τη δημιουργία του οίκου-μουσείου αφιερωμένου στον Λούτσιο Ντάλλα».

Παράλληλα, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο πρόκειται να αρχίσει να λειτουργεί ίδρυμα που θα φέρει το όνομά του.

Τα ιταλικά μεσιτικά γραφεία στα οποία ανατέθηκε η πώληση της συγκεκριμένης ακίνητης περιουσίας είναι το Gabetti Bologna και το Rosa Property Consulting.

Όπως αναφέρει ο Τύπος, ο Ντάλλα συνήθιζε να παράγει το κρασί του από τον αμπελώνα του, στη βίλα της Σικελίας, η οποία τώρα συμπεριλαμβάνεται στη λίστα περιουσιακών στοιχείων προς πώληση.

Οι διάφορες προσφορές θα μπορούν να κατατεθούν από την πρώτη Σεπτεμβρίου, ενώ η τελική επιλογή θα γίνει στις αρχές Οκτωβρίου.


loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.