ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Άστρος Κυνουρίας: Σκότωσε το παιδί του επειδή έτσι επέβαλε η τιμή του

Άστρος Κυνουρίας: Σκότωσε το παιδί του επειδή έτσι επέβαλε η τιμή του
Ως «υποχρέωση» του πατέρα να σκοτώσει τον γιο του επειδή είχε εξευτελιστεί από αυτόν αφού έτσι «επέβαλε ο κώδικας τιμής του» θα επιχειρήσει η... υπεράσπιση του 75χρονου παιδοκτόνου να παρουσιάσει τη δολοφονία του 39χρονου γιου του ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον δικηγόρο του 75χρονου το 39χρονο θύμα που ήταν απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας κακοποιούσε τον πατέρα του για τουλάχιστον 10 χρόνια. Είχε φτάσει μάλιστα στο σημείο να τον απειλήσει ότι θα σκοτώσει και τα επτά εγγόνια, τα παιδιά, δηλαδή, των δύο αδερφών του.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Αντώνης Μίγας βασικός υπερασπιστικός ισχυρισμός του ενώπιον του εισαγγελέα στον οποίο θα οδηγηθεί την Πέμπτη θα είναι «η άγρια κακοποίηση από τον γιο του την τελευταία δεκαετία για κληρονομικά ζητήματα, αλλά κι οι απειλές του εναντίον της ζωής των επτά ανήλικων εγγονών του που ζουν στην περιοχή του Αστρους».

Ο δικηγόρος του 75χρονου, ο οποίος αντιμετωπίζει και σοβαρά προβλήματα υγείας, υποστήριξε ότι υπάρχει και βίντεο που φέρεται να έχει γυριστεί το Πάσχα και στο οποίο ο 39χρονος κατέγραψε τον ξυλοδαρμό του πατέρα και της μητέρας του. Τέτοιο βίντεο, ωστόσο, δεν έχει ακόμα βρεθεί με την εκτίμηση να είναι ότι αν υπάρχει, πιθανότατα θα βρίσκεται στο σπίτι του θύματος στο Περιστέρι.

Σε κάθε περίπτωση οι δικαστικές αρχές προσανατολίζονται στο να καλέσουν για κατάθεση και άτομα από το προσωπικό περιβάλλον του 39χρονου για να δουν αν ευσταθούν οι ισχυρισμοί του 75χρονου παιδοκτόνου.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.