ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

.Αδιανόητο: Δείτε γιατί αφήνουν μαζικά ελεύθερους βιαστές παιδιών...

Αδιανόητο: Δείτε γιατί αφήνουν μαζικά ελεύθερους βιαστές παιδιών...
Παιδόφιλοι, απαγωγείς και δεκάδες άλλοι συλληφθέντες ειδεχθών εγκλημάτων που...
συνελήφθησαν με σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας αφέθηκαν ελεύθεροι από τις βρετανικές αρχές γιατί ζήτησαν... ταπεινά συγνώμη! Την είδηση έφερε στο φως της δημοσιότητας έρευνα της Daily Mail, καθώς πρόκειται για εκατοντάδες συλληφθέντες που γλίτωσαν τις δικαστικές αίθουσες και τις ποινές που προβλέπονται.

Το ζήτημα έχει επιφέρει σημαντικό πλήγμα σε κυβερνητικό επίπεδο για τη χρήση της σχετικής νομοθετικής ρύθμισης που προβλέπει «αμνηστεία» για όσους μετανοήσουν, με στελέχη της να αναρωτιούνται

«Πώς είναι δυνατόν να συνέβη κάτι τέτοιο;» Η χρήση του επίμαχου νομοθετικού «παραθύρου» έχει αποτελέσει διέξοδο διαφυγής που έχει επιλεχθεί σε περισσότερες από 255.000 υποθέσεις τα τελευταία τριάμισι χρόνια. Ενδεικτικό του νομοθετικού «κενού» που έχει δημιουργηθεί, είναι το γεγονός ότι σε 30 υποθέσεις βιασμών, από τις οποίες στις 21 εμπλέκονται ανήλικα παιδιά, έγινε χρήση του σχετικού νόμου και οι δράστες, πολλοί από τους οποίους είχαν συλληφθεί επ' αυτοφώρω έφυγαν σαν... κύριοι από το κρατητήριο.

 Παρόμοια τύχη είχαν και 256 σεξουαλικές επιθέσεις στο Λονδίνο καθώς και ο βιασμός ηλικιωμένου ατόμου με νοητική υστέρηση στο West Midlands.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.