ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Χρήστος Χολίδης: Δεν με αντιπροσωπεύει ο γάμος

Χρήστος Χολίδης: Δεν με αντιπροσωπεύει ο γάμος
Για την προσωπική του ζωή, τον έρωτα, το γάμο και τη συγκατοίκησή του με την αγαπημένη του, Χριστίνα Μουστάκα μίλησε ο Χρήστος Χολίδης σε κυπριακό περιοδικό...

«Σ’ αγαπώ», λέω πολύ συχνά σε όλους τους ανθρώπους που με κάνουν να το αισθάνομαι. Στην οικογένειά μου, στη σύντροφό μου, στους φίλους μου, στη δουλειά. Όπου μου βγει το λέω. Ποτέ δεν υπήρξα τσιγκούνης συναισθηματικά, συνεπώς δεν φοβήθηκα να πω αυτήν τη λέξη ποτέ μου. Μου είναι εύκολο να το πω», είπε ο τραγουδιστής και συνέχισε: «Όταν αγαπάω το δείχνω με όλους τους τρόπους, δεν μπορώ να το θάψω μέσα μου ή να το κρατήσω και να το καταπιέσω. Είμαι πολύ δοτικός και, ίσως αυτό, να μην είναι πάντα καλό».

Όσο για το πόσο τον αλλάζει ο έρωτας; Ο Χρήστος Χολίδης αποκάλυψε στο περιοδικό Down Town Κύπρου: «Όπως ήμουνα, είμαι ακόμα. Δεν με επηρεάζει στην καθημερινότητά μου το να έχω μία σχέση ή όχι. Το αν είμαι ερωτευμένος ή όχι. Σίγουρα, μου φτιάχνει τη διάθεση και μου προκαλεί πολύ καλά πράγματα στη ζωή μου, αλλά δεν είναι το άλφα και το ωμέγα για μένα, ούτε η πρώτη μου προτεραιότητα. Αν έρθει ήρθε, αλλά όταν έρχεται φροντίζω να ζω τις στιγμές μου στο έπακρο»

Τέλος, αναφέρθηκε και στη συγκατοίκησή του με την Χριστίνα Μουστάκα, αλλά και για το αν η δέσμευση τον τρομάζει. «Όχι, όχι. Ό,τι γίνεται είναι θέμα προσωπικής επιλογής και των δύο. Αν δεν θες κάτι στη ζωή σου, απλά δεν το κάνεις. Κανένας δεν σε υποχρεώνει να κάνεις κάτι με το ζόρι. Είμαι πολύ καλά αυτή την περίοδο», ενώ για το αν θα ντυθεί και γαμπρός, είπε: «Όχι, καθόλου! Δεν μου ταιριάζει ως ιδέα. Δεν βλέπεις ότι τον πρώτο χρόνο παντρεύονται και μετά δεν ξέρουν ποια πόρτα να πρωτοανοίξουν για να φύγουν και οι δύο; Τι είναι, μία ωραία γιορτή και τέλος. Όχι, δεν θεωρώ ότι με αντιπροσωπεύει, ούτε είναι ο μόνος δρόμος για να δημιουργήσεις οικογένεια».
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.