ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Αλλάζει το ωράριο των γιατρών στο ΕΣΥ: Ποια τα σχέδια του Βορίδη!

Αλλάζει το ωράριο των γιατρών στο ΕΣΥ: Ποια τα σχέδια του Βορίδη!
Αποφασισμένος να αλλάξει τα πάντα στο χώρο της υγείας φαίνεται ότι είναι ο Μάκης Βορίδης...
Με το επιχείρημα ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή απεφάνθη πως το ωράριο του κλάδου θα πρέπει να περιορίζεται στις 48 ώρες εβδομαδιαίως ο αρμόδιος υπουργός αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να αλλάξει το ωράριο των νοσοκομειακών γιατρών. Τι σχεδιάζει

Ακόμη και αλλαγές στο ωράριο τους απειλεί τους νοσοκομειακούς γιατρούς ότι θα κάνει ο υπουργός Υγείας αφού αφήνει ξεκάθαρα να εννοηθεί πως μπορεί να τους βάλει να εργασθούν ακόμη και σε κυκλικές βάρδιες. 

Ο κ.Βορίδης θέλοντας προφανώς να δείξει την ενόχλησή του για το γεγονός ότι οι νοσοκομειακοί γιατροί είχαν προσφύγει στα αρμόδια δικαστικά όργανα, δήλωσε πρόσφατα ότι όλα είναι πιθανά αφού η Ευρωπαϊκή Επιτροπή απεφάνθη πως δεν πρέπει να εργάζονται πάνω από 48 ώρες την εβδομάδα. 

«Οι ίδιοι πήγαν στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Όμως το 48ωρο έχει και επιπτώσεις. Ας επιλέξουν» είχε διαμηνύσει στους γιατρούς με νόημα αφήνοντας να εννοηθεί ότι αφού προσέφυγαν στα ευρωπαϊκά δικαστήρια θα υποστούν και τις συνέπειες. 

Πάντως μέχρι στιγμής ο Μάκης Βορίδης μάλλον θα ασχοληθεί με τις ελλείψεις προσωπικού στα νοσοκομεία παρά τις 2800 προσλήψεις που ανακοίνωσε καθώς μέχρι τότε παραμένει άγνωστο εάν θα μπορεί να εφαρμόσει κυκλικό ωράριο του ιατρικού προσωπικού. 
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.