ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Τραγωδία στην Κοζάνη - Γέννησε χωρίς να ξέρει ότι είναι έγκυος - Δεν τα κατάφερε το μωρό της !

Τραγωδία στην Κοζάνη - Γέννησε χωρίς να ξέρει ότι είναι έγκυος - Δεν τα κατάφερε το μωρό της !
Μια τραγική και συνάμα απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε στη Σιάτιστα Κοζάνης....
Μια γυναίκα που όπως ισχυρίζεται δεν γνώριζε πως ήταν έγκυος, έφερε στον κόσμο ένα μωρό το οποίο δυστυχώς λίγο αργότερα ξεψύχησε.... Η ιστορία εκτυλίχθηκε πριν από μερικές ημέρες στο Κέντρο Υγείας Σιάτιστας, όταν εκεί έφτασε μια γυναίκα, μητέρα ήδη δυο παιδιών, η οποία παραπονέθηκε για πόνους στην κοιλιακή χώρα.

Έκπληκτοι, όμως, οι γιατροί διαπίστωσαν πως η γυναίκα ήταν έγκυος, κάτι που, όπως είπε η ίδια, δεν το γνώριζε! Και, μάλιστα, όχι απλά σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, αλλά λίγο πριν γεννήσει!

Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο από το Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, αλλά μέχρι να φτάσει, η γυναίκα γέννησε πρόωρα το μωρό της.

Μόλις έφτασε το ασθενοφόρο, παρέλαβε το νεογνό για να το μεταφέρει στο Μαμάτσειο, ωστόσο κατά τη διάρκεια της διαδρομής το μωράκι δεν άντεξε και κατέληξε…

Μέσα στις επόμενες ημέρες και μετά τα αποτελέσματα όλων των τοξικολογικών εξετάσεων, θα διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου του νεογνού, ενώ η γυναίκα που το έφερε στη ζωή είναι καλά στην υγεία της.

Αγνωστο παραμένει πώς η ίδια δε διαπίστωσε ότι είναι εγκυμονούσα, κάτι το οποίο πληροφορήθηκε στο Κέντρο Υγείας Σιάτιστας, αλλά και το τι θα συνέβαινε εάν υπήρχε διαθέσιμο ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Σιάτιστας εκεινη την ώρα…

πηγή:
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.