ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

«Παράνομη και αντισυνταγματική η διάλυση του Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α»


«Παράνομη και αντισυνταγματική η διάλυση του Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α»
Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση που εξέδωσε η Μαρίνα Χρυσοβελώνη: «Η διάλυση του Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α και η... συγχώνευση των τομέων επικουρικής ασφάλισης αστυνομικών και πυροσβεστών με το Ε.Τ.Ε.Α δεν πρόκειται να αντέξει στο δικαστικό έλεγχο για δύο λόγους.

Γιατί κατ’ αρχήν επειδή είναι ευθέως αντισυνταγματική η λεηλασία της περιουσίας οποιουδήποτε πόσο μάλιστα ενός κοινωνικού φορέα όπως το Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α. Προκειμένου να καλύψει ελλείμματα άλλων τομέων του Ε.Τ.Ε.Α με χρήματα των ένστολων, ο κ. Βρούτσης πήρε μία πρωτοβουλία για την οποία αναμφίβολα θα κριθεί τόσο από τα διοικητικά όσο και από τα ποινικά δικαστήρια. 

Σε ό,τι αφορά τώρα το νομοθετικό πλαίσιο για τη συγχώνευση φορέων του δημοσίου, η συγκυβέρνηση παραβιάζει κατάφωρα κάθε έννοια νομιμότητας. 

Υπενθυμίζω πως προαπαιτούμενο οποιασδήποτε δομικής αλλαγής σε ΝΠΔΔ είναι η έγκριση της μελέτης αναδιοργάνωσής τους («έκθεσης αξιολόγησης») από το Κυβερνητικό Συμβούλιο Μεταρρύθμισης. Όμως τίποτα τέτοιο δεν έχει εφαρμοστεί στην περίπτωση του Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α. 

Με λίγα λόγια ΝΔ-ΠΑΣΟΚ στην περίπτωση των αποθεματικών των ένστολων συνδυάζουν ανενδοίαστα την κλοπή με την πολιτική απάτη.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ τασσόμαστε στο πλευρό των ένστολων όπως και κάθε πληττόμενης από την ανάλγητη μνημονιακή πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση κοινωνικής και επαγγελματικής ομάδας και δεσμευόμαστε ότι θα δώσουμε τη μάχη για την προστασία των συμφερόντων τους και την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους».
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.