ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Τέρενς Κουίκ: "Το Κίνημά μας δεν θα κάνει απλώς την κριτική του"

Τέρενς Κουίκ: "Το Κίνημά μας δεν θα κάνει απλώς την κριτική του"
«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ήμασταν οι μόνοι που στη συζήτηση για το ισοπεδωτικό μνημονιακό πολυνομοσχέδιο, καταθέσαμε πλήρεις προτάσεις για τους οφειλέτες του...
Δημοσίου και τις επιταγές που «σκάνε» στην αγορά από ανήμπορους εμπόρους/επιχειρηματίες.

Το Κίνημά μας δεν θα κάνει απλώς την κριτική του. Δεν θα κάνει μόνο μία δυναμική και χωρίς εκπτώσεις αντιπολίτευση επί της ουσίας. Αλλά σε κάθε ευκαιρία θα καταθέτει και προτάσεις με ρεαλιστικές λύσεις, που περιλαμβάνονται στο κυβερνητικό μας πρόγραμμα».

Αυτό σχολίασε σήμερα (08.08.14) ο Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, στα πλαίσια συνέντευξής του στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΚΟΚΚΙΝΟ FM» της Καβάλας.

Τόσο ο «Εθνικός Λογαριασμός Οφειλετών του Δημοσίου» που προβλέπει μέχρι και 240 δόσεις εξόφλησης, απόδοση φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας, παύση ποινικών διώξεων και κούρεμα των τοκογλυφικών τόκων του Δημοσίου, όσο και οι ΑΝΕΛ προτάσεις για ακάλυπτες επιταγές, κατατέθηκαν από τον Τέρενς Κουίκ στα πρακτικά της. Βουλής, κατά την διάρκεια της πρωτολογίας του ως κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του Κινήματος, στη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για το εξοντωτικό πολυνομοσχέδιο.

Και οι δύο προτάσεις υπάρχουν στο κυβερνητικό πρόγραμμα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στην επίσημη ιστοσελίδα τους anexartitoiellines.gr.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.