ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Τεράστιες αλλαγές στο πάνελ της Ελένης! Ποιους κόβει φέτος από την εκπομπή η Μενεγάκη;

Μενεγάκη;
Κάποτε η συμμετοχή σε μια εκπομπή και δη καθημερινή είχε χρήματα. Αρκετά χρήματα. Σήμερα τα δεδομένα είναι εντελώς διαφορετικά....
Τα χρήματα είναι λίγα και οι συμμετέχοντες κοιτούν να αδράξουν την ευκαιρία που τους δίνει το μαύρο κουτί προκειμένου ν΄ ασχοληθούν και με άλλους τομείς.
Βεβαίως το να έχει κανείς δουλειά στην Ελλάδα του 2014 είναι σημαντικό. Πόσο μάλλον για αμόρφωτα μοντελάκια που κάνουν κρά για να φανούν είτε για να ανεβάσουν την ταρίφα τους… στην πασαρέλα πάντα είτε για να βγάλουν κανένα αφορολόγητο extra σε κλαμπάκια της τιμημένης Ελληνικής επικράτειας.
Οι πληροφορίες που διαβάζετε σήμερα είναι γνωστές στην Ελένη και τις ορντινάτζες της απο την πρώτη βδομάδα μετά το τέλος της εκπομπής. Οι αποφάσεις είχαν παρθεί απο τότε. Απλά όσο κοντεύει ο καιρός για την αρχή της σεζόν τόσο μαθαίνουμε περισσότερα.
Α και κάτι άλλο. Αν τα άστρα δεν πούν την κατάλληλη ημερομηνία για να ξεκινήσει η εκπομπή… αυτή δεν ξεκινάει. Έκλαψα!
Μέχρι την ώρα που γραφόταν αυτές οι γραμμές ο μόνος σίγουρος πέρα απο τις παλιές καραβάνες ήταν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Τράβηξε από 19 η Νίτσα και έβγαλε 21 λέμε. Κι αυτό διότι τους γείωσε ο Παράσχος.
Τέτοιο αστέρι που θα το ξαναβρεί ξανά; Αλλά μάλλον έχουν εκτιμηθεί στοιχεία του που εμείς αγνοούμε. Κι αυτό είναι δεδομένο καθώς ο Γιώργος Παράσχος κατέστησε σαφές ότι δεν θέλει να συνεχίσει στην εκπομπή καθώς αποφάσισε ν΄ασχοληθεί αποκλειστικά και μόνο με τη υποκριτική. Έκλεισε ήδη στα «Κλεμμένα όνειρα».
Απο την άλλη η Αντωνία Καλιμούκου ζεί ένα εφιαλτικό καλοκαίρι. Καίγεται καθημερινά για να μάθει αν θα είναι του χρόνου στο παρεάκι. Τα νέα όμως δεν είναι και τόσο καλά για την νεαρή καθώς οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν την ξανθιά-θέλω να γίνω σώνει και ντε παρουσιάστρια αλλά δεν το χω- εκτός εκπομπής.
Λίγο το στυλάκι της λίγο οι αιχμηρές απαντήσεις στην «απόλυτη» που συζητήθηκαν αρκετά σε blogs και εφημερίδες δημιούργησαν αρνητικό περιβάλλον για την μοντέλα.
Βλέπετε καλός ο αυθορμητισμός αλλά όχι η αμετροέπεια. Ειδικά στο «λιοντάρι» που όλα τα διαβάζει και όλα τα μετράει. Για εκείνη πάντα.
Όπου λιοντάρι… η Ελένη. Το παρατσούκλι έχει δοθεί απο  μεγαλοστέλεχος του ΑΝΤ1 εξαιτίας της κόμης της στο παρελθόν.
Για να δούμε τι θα δούμε… έχουμε άλλη μια εβδομάδα ζυμώσεων και αποφάσεων…
nasosblog
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.