ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Έρρικα Πρεζεράκου: «Έχω δεχτεί πρόταση γάμου αλλά την απέρριψα»

Έρρικα Πρεζεράκου: «Έχω δεχτεί πρόταση γάμου αλλά την απέρριψα»
Η γνωστή πρωταθλήτρια μιλάει για όλα! Η Έρρικα Πρεζεράκου, σε μία από τις όχι και τόσο συχνές συνεντεύξεις της, μίλησε στο...
«ΕΓΩ! Weekly» και τον Τάσο Μεργιάννη για την προσωπική της ζωή, αποκάλυψε πως έχει δεχτεί πρόταση γάμου την οποία απέρριψε, εξομολογήθηκε αν θα έκανε ποτέ botox, και μοιράστηκε το πρόγραμμα διατροφής που ακολουθεί.

Για ποιο λόγο κρατάς τόσο «προστατευμένη» την προσωπική σου ζωή; «Ο κάθε άνθρωπος έχει και αρσενική και θηλυκή ενέργεια. Η αρσενική είναι η έντονη, αυτή που εκδηλώνεται προς τα έξω, και η θηλυκή η πιο ήσυχη και τρυφερή. Στη δουλειά μου, επειδή την κυνηγώ πολύ, προτιμώ να βγαίνει η αρσενική μου ενέργεια. Στην προσωπική μου ζωή, υπερισχύει η θηλυκή που δεν προβάλλεται τόσο. Ως αθλήτρια, ήμουν πάντα πολύ προστατευμένη όσον αφορά τα προσωπικά μου, και αυτό θέλω να γίνεται και από εδώ και πέρα».

Σε προσωπικό επίπεδο πώς είσαι αυτή την περίοδο; Δημοσιεύματα σε θέλουν να έχεις χωρίσει με το σύντροφό σου Στέφανο Βρακά. «Με τον Στέφανο μας συνδέει μια βαθιά σχέση χρόνια τώρα. Τον νοιάζομαι και με νοιάζεται πολύ και έχουμε βρει τις δικές μας ισορροπίες».

Έχεις δεχτεί πρόταση γάμου; «Ναι, αλλά την απέρριψα. Δεν ήταν κατάλληλη η συγκυρία για κανέναν από τους δυο. Δεν υπήρχε το σωστό timing που λένε».

Botox θα δοκίμαζες ποτέ; «Δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος που θα σε κάνει να αισθανθείς καλά με τον εαυτό σου. Προτεραιότητα για μένα είναι να βρω αυτόν το δρόμο από μέσα μου. Εάν δεν τα καταφέρω, θα με φροντίσω και διαφορετικά».

Ακολουθείς κάποιο πρόγραμμα διατροφής; «Το έκανα όταν ασχολούμουν με τον πρωταθλητισμό. Όταν σταμάτησα, για κάποια χρόνια έτρωγα ό,τι είχα στερηθεί. Σήμερα είμαι πιο προσεκτική. Δεν ακολουθώ κάποιο πρόγραμμα, αλλά φροντίζω να πίνω πολύ νερό, να τρέφομαι υγιεινά και να καταναλώνω πολλά μικρά γεύματα για να μεταβολίζω πιο γρήγορα».
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.