ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

SEX με μεγαλύτερο άντρα; Δείτε τα πέντε οφέλη και γιατί πρέπει να τον προτιμήσετε.

sex me megalitero antra
Ο έρωτας δεν έχει ηλικία. Σου έρχεται εκεί που δεν τον περιμένεις και τα ξαφνικά είναι τα καλύτερα. Αλλά γυναίκες είμαστε και πριν κάνουμε κάτι συνήθως το αναλύουμε. 


Όταν μάλιστα πρόκειται για έναν μεγαλύτερο άνδρα πολλές φορές δεν κάνουμε εύκολα το βήμα μπροστά λόγω της ηλικίας του. Κι όμως κορίτσια το $eξ με έναν μεγαλύτερο άνδρα έχει πολλά οφέλη…


1. Down to earth
Πώς να το κάνουμε είναι πιο προσγειωμένοι… Ξέρουν τη θέλουν από τη ζωή, δεν γκρινιάζουν, τους αρέσει να χαλαρώνουν στο σπίτι ενώ μαζί τους μπορεί να ξεχάστε το clubbing όμως θα μάθετε όμορφα και χαλαρά στέκια που θα σας εντυπωσιάσουν.
2. Δεν κινδυνεύετε από το κέρατο
Έχουν τόσες εμπειρίες που δεν τους ενδιαφέρει κάθε μήνα με άλλη. Τους αρέσει η δέσμευση και συνήθως είναι πιστοί.
3. Ξέρουν τι θέλουν
Οι μεγαλύτεροι άνδρες δεν πρόκειται αν σας πουλήσουν το παραμύθι του γάμου, των παιδιών κοκ. Συνήθως δεν θέλουν τέτοιες υποχρεώσεις και ευτυχώς για εσάς το ξεκαθαρίζουν από την αρχή… Το ίδιο ισχύει και την περίπτωση που θέλουν γάμο. Τα λένε όλα με το καλημέρα.
4. $ex
Ξέρουν τι αρέσει στις γυναίκες και έχουν την διάθεση να ικανοποιήσουν κάθε σας επιθυμία. Μπορεί να μην έχουν την ίδια ενέργεια με έναν 25άρη, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό.
5. Οικονομική ασφάλεια
Οι μεγαλύτεροι άνδρες έχουν χαράξει την επαγγελματική τους πορεία και αυτό προσφέρει σε εσάς ένα μαξιλάρι οικονομικής ασφάλειας. Δεν εξαρτώνται από άλλους, δεν λογοδοτούν για του ξοδεύουν τα λεφτά τους κι αν πέσετε σε ανοιχτοχέρι τότε θα καλοπεράσετε…
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.